Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin en büyük kazananlarından birisi de Melisa Berberoğlu oldu!

Üç Kız Kardeş dizisinin en büyük kazananlarından birisi de Melisa Berberoğlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında üçüncü sezonu devam eden Üç Kız Kardeş’in hikayesine yönelik ilginin azaldığını reyting sonuçlarından görmekteyiz. Derya, Türkan ve Dönüş karakterlerinin hikayesinin anlatıldığı dizinin hikayesi, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından esinlenilerek oluşturuldu.

İclal Aydın’ın dizinin hikayesinde Nesrin karakteri ile başrolde yer alması, senaryonun güçlü bir şekilde işlenmesinde de önemli bir detaydı. İlk iki sezonda da hikaye gücü ile salı akşamları çok iyi sonuçlar elde eden dizi, üçüncü sezonda beklenen reytinglerin altında sonuçlar alıyor.

Kartal karakteri ile Gökberk Demirci’nin diziye katılmış olması da sonuçları pek etkilemiş görünmüyor. Dizinin hikayesinde Derya karakteri ile yer alan Melisa Berberoğlu da kendi adına kariyerinde çok önemli bir sıçrama yaşadı.

Üç Kız Kardeş dizisinin en önemli kazananlarından birisi olarak tarif edebileceğimiz genç oyuncu, artık çok geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınıyor. Yapımcıların da önümüzdeki dönemde kendisine teklifler yapması hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

Diziyi 3 kelime ile anlatması istenen oyuncu, “Sevgi, Bağ ve Kardeşlik” kelimelerini tercih etti.

Üçüncü sezonda zorlandığı birçok sahne olduğunu da itiraf eden oyuncu, “En çok zorlayan sahneyi seçmem biraz zor olabilir ama bazen Ayvalık’ın kış mevsim şartlarından dolayı, dışarıdaki gece sahneleri hava koşullarından dolayı çok zorlayıcı olabiliyor” diye konuştu.