Ana sayfa Dizi Fragmanları Nöbet 7 Nisan Pazar 5. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ziya Cevran’ın Çemberi Daralıyor

Nöbet 7 Nisan Pazar 5. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ziya Cevran’ın Çemberi Daralıyor

tarafından ker_def

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ her Pazar 20:00’de Show Tv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşmakta. 7 Nisan Pazar akşamı dizisini 5. bölümü ekrana gelecek.

5. bölümde izleyicileri neler bekliyor? Ahmet Paşa’nın emriyle, Binbaşı Barış ve Yiğit Alkan bölgede beraber çalışacak! Paşa’nın sonsuz güvendiği bu kahramanlar Elmalı’da dönen olayları çözebilecek mi? Nöbet dizisinin 5. bölümünden ön izleme yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Ziya Cevran’ın Çemberi Daralıyor!

Gerilim hattındaki patlamada bulunan silahın sahibi Ziya Cevran! Bu gelişme Binbaşı Barış ve Ziya Cevran’ı karşı karşıya getiriyor. Ancak silahın üzerinde bulunan parmak izi başka birine ait. Olayı aydınlığa çıkaracak bu parmak izinin sahibi kim?

Büyük Plan İçin Jennifer’a Darko’dan Destek!

Bölgeden aldığı bilgiler ve Zilfo ile güçlenen Jennifer büyük bir hedefe kitlenir. Hedef, Ahmet Paşa’dır! Bu plan için ona bir destek de Darko’dan geliyor. Acımasızlığı ve döktüğü kanlarla nam salmış Darko, Jennifer’ın sınır ötesindeki kolu olmuştur. Bu planlanan büyük eylem Jennifer’ın istediği gibi mi sonuçlanacak?

Nöbet 4. bölümde neler yaşanmıştı?

Nöbet’in geçtiğimiz Pazar akşamı ekrana gelen 4. bölümünde Hatay’a arkeolog kimliğiyle gelen ajan Jennifer bölgeyi kaosa sürüklemek için Elmalı’daki terör örgütünün temsilcisi Zilfo ile temasa geçti ve onu büyük planına dâhil ederek yeni bir eylem için harekete geçirdi. Şehit Er Remzi Duman’ın ailesine kara haberi verdikten sonra ailesiyle Hatay’a dönen Barış Binbaşı ise ev bakmaya başladı. Ziya’nın oğlu Ferit’in, Namık’ı dövmekten gözaltına alındığını öğrenen Barış Binbaşı bu olaydan yararlanarak iki aşığı birleştirmek istedi, fakat Ziya Cevran’ın beklenmedik hareketiyle başarılı olamadı.

Jiyan’ı etkisiz hale getiren askerler zaferlerinin tadını çıkarırken Yiğit Yüzbaşı ve Zeynep evliliklerinde yaşadıkları sorunları halletmek için birlikte zaman geçirdi. Fakat birlikte geçirdikleri zaman pek işe yaramadı ve daha derin bir sorunun içinde kendilerini buldular. Jennifer’ın ortaya koyduğu plana göre hareket eden terör örgütü yüksek gerilim hattını patlattı ve kasaba karanlığa gömüldü. Barış Binbaşı’dan önce olay yerine gitmeye çalışan Nizamoğlu tuzağa düşerek, meydana gelen patlamada yaralandı.

Bu sırada bir bahaneyle jandarma karakoluna giren Jennifer bir takım belgelere ulaştı. Nizamoğlu yaralı halde araçtan çıkarılıp hastaneye yetiştirilirken, peşlerinden bakan Barış Binbaşı’nın kızgın ve çaresiz halleri izleyenleri derinden etkiledi.

Oyuncular: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Alma Terzic, Nezih Işıtan, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Murat Kılıç, Salih Bayraktar, Fulden Akyürek, Orkun Ok, Burak Sarımola, Gökhan Gencebay, Murat Ercanlı, Çetin Yeltekin, Bahadır Buyruk