Ana sayfa Dizi Haberleri Nöbet dizisi 2. bölümüyle nefes kesti!

Nöbet dizisi 2. bölümüyle nefes kesti!

tarafından ker_def

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Nöbet’in 2. bölümü de ilki gibi nefes kesti.
Hatay Elmalı’daki çatışmayı duyan Zeynep öğretmen, Yiğit Yüzbaşı’ya ulaşamayınca daha fazla dayanamayarak soluğu Elmalı Karakolu’nda aldı. Karkı kocanın duygulandıran buluşması ve sevinci maalesef uzun sürmedi.

YİĞİT YÜZBAŞI EŞİ ZEYNEP ÖĞRETMENİ KURTARABİLECEK Mİ?

Jiyan’ın kontrolündeki teröristler dağ yolunda, okuldan kaçan öğrencileri ve onları aramaya giden Şirin ve Yasemin Öğretmeni rehin aldı! Şirin ve Yasemin öğretmenle aynı arabada olmasına rağmen o an yanlarında olmayan Zeynep de, tıpkı eşi Yiğit Yüzbaşı gibi büyük bir cesaret örneği göstererek teröristlerin peşine düştü. Tek amacı yerlerini öğrenip Karakol’a haber vermek isteyen Zeynep de maalesef Jiyan’ın tuzağına
düştü. Başta Yiğit Yüzbaşı olmak üzere tüm Karakol dağlarda Jiyan ve teröristlerinin peşinde! Yiğit Yüzbaşı, karısı Zeynep Öğretmeni kurtarabilecek mi?

‘Nöbet’ her Pazar 20:00’de Show Tv’de! Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Gökhan Erkut oturuyor.

Yönetmen: Gökhan Erkut 
Oyuncular: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kürşat Alnıaçık, Nevzat Yılmaz, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Gökhan Gencebay, Fulden Akyürek, Murat Kılıç, Yılmaz Meydaneri, Burak Sarımola, Salih
Bayraktar, Kaan Sevi, Bahadır Buyruk, Orkun Ok

Nöbet 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Hatay Elmalı’da çatışma devam ediyor! Jandarma Kuvvetleri, kurulan hain pusunun ortasında, yüreklerini ortaya koyarak kahramanca mücadele ediyor! Elmalı’da huzuru sağlamaya yeminli Barış Binbaşı ve askerleri bu çatışma sırasında hiç ummadıkları bir sürpriz ile karşılaşıyor! Kahraman askerler canları pahasına vatanını savunurken, Binbaşı Barış ve Yüzbaşı Yiğit’in eşi bu hain saldırıyı televizyondan öğreniyor.

Tedirgin bir şekilde ne yapacağını şaşıran eşler, uzun süre de kocalarına ulaşamayınca çılgına dönüyor. İşte tam da bu noktada Yiğit Yüzbaşı’nın eşi Zeynep, hayati bir karar alıyor! Elmalı bir de kaçırılma haberiyle çalkalanıyor! Teröristler Elmalı ahalisinden öyle kilit isimleri kaçıracak ki olaylar iyice sarpa saracak!