Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 33. Bölüm Fragmanı İzle! Azra hakkındaki not şoke etti!

Elimi Bırakma 33. Bölüm Fragmanı İzle! Azra hakkındaki not şoke etti!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Elimi Bırakma, 32. bölümüyle 10 Mart Pazar günü izleyicilerle buluştu. Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin 33. yeni bölümünde neler olacağı ise ayrıca merak edilmekte.

17 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 33. bölümünde neler olacak? Fragmanda Azra, Cenk’e “Sen beni asla bırakma” diyor. Sumru ise Azmi’ye, kimsenin kendisini terk edemeyeceğini, kendisinin insanları def edeceğini söyleyerek, onu kovuyor. Bir peçetede yazan “Azra babasının katilini yakında öğrenecek” notu ise büyük dikkat çekti. Diğer detayları fragmandan izleyebilirsiniz.

32 bölümde neler yaşanacak?

Zerrin’in gelişi, herkes için büyük bir sürpriz olur. Bir zamanlar varlıklı bir kadın olan Zerrin, son eşinin vefatıyla tüm varlığını kaybetmiştir ve bu durumu Çelenlere açıklamaya hiç niyeti yoktur.

Zerrin’in gelişi, restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru’yu nasıl etkileyecektir?

Şirketi baştan yapılandırmaya çalışan Cenk’in açıkladığı yeni iş planında, Kadir ve Melis’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Cenk’in kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başlayan Azra, şüphesinin üzerine gider. Azra Cenk’in hastalığıyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir?

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Adnan Güler
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal