Ana sayfa Dizi Haberleri Nöbet dizisinde en yeni gelişmeyi Yurdaer Okur duyurdu!

Nöbet dizisinde en yeni gelişmeyi Yurdaer Okur duyurdu!

tarafından ker_def

Nöbet dizisinden en yeni gelişmeyi Yurdaer Okur duyurdu!

Büyük merakla beklenen Nöbet dizisi, Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın film şirketi Pana Film tarafından yapılmakta.

Dizinin çekimlerinin Antalya’da başladığını haber veren isim ise başrol oyuncularından Yurdaer Okur oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Okur, yeni imajıyla da hayranlarının karşısına çıktı.

Nöbet dizisinde en yeni gelişmeyi Yurdaer Okur duyurdu! 7

Yurdaer Okur’un dizinin çekimlerinin başladığını haber veren bu paylaşımındaki yeni imajı herkesi bir hayli şaşırttı. Okur, önceki dizilerinde bıyıklı haliyle akıllarda kalmıştı.

Peki diziyle ilgili ne tür çalışmalar yapıldı?

Ekrana bomba gibi düşecek bir diziden bahsediyoruz.

Show TV’nin Şubat 2019’da ekrana süreceği yeni dizisi Nöbet için Antalya’da kurulan dev bir plato kuruldu

Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık’ın rol aldığı dizi için adeta yeni bir kasaba inşa edildi.

Dizinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski Binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı. Çekimlerde kullanılması için askeri araçlar, helikopter ve askeri teçhizatlar temin edildi. Sadece kamera arkasında 200 kişinin çalışacağı dizi Antalya Elmalı’da çekiliyor.

Nöbet dizisnin oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi güçlü oyuncular Nöbet dizisinde yer alacak.

Show TV ile görüşülen dizinin ana karakterleri arasında Kurtlar Vadisi’nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar da yer alıyor. Antalya’da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu “Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu”ya, Ertuğrul Şakar ise “Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici”yi canlandıracak.