Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu uyumu harcanmasın!

Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu uyumu harcanmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kağıt Ev dizisinde izleyicilerle Cihan ve Aylin karakterleri ile buluşan Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu ikilisi güçlü bir uyum yakaladı. Enerjileri de tutan iki başarılı isim, karakterlerini çok başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Behzat Ç. dizisinden sonra Cihan Fırtına karakterinin Beşikçioğlu’nun üzerine en iyi oturan rol olduğunu belirten Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, başrol ikilisinin ortaya koyduğu performansı övdü… Kağıt Ev dizisi her ne kadar izleyici tarafından yeterince sahiplenmemiş olsa da eleştirilerin olumlu yönde olduğu da net.

Dizinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyor. 3.bölümü pazartesi akşamı yayınlanan Kağıt Ev’in akıbetinin ne olacağını da kestirmek zor. Ancak iyi bir proje olduğu ve iyi bir kadronun buluştuğu, izleyicinin ise henüz diziyi keşfetmemesinin şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin hayranları da sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapıyor. Hikayenin sürükleyici olduğu ve insanı içine çektiğini belirten izleyiciler, Star TV’nin Kağıt Ev dizisine destek vererek yaz aylarında da yayınlayarak izleyici sadakatini sağlayabileceğini düşünüyor.

Sina Koloğlu, başrolde yer alan Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ikilisini şu sözlerle övdü:

İşte burada Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına) ve Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına) çiftini izliyoruz. Bana göre Beşikçioğlu’nun ‘Behzat Ç’den sonraki en ‘oldu bu’ rolü. Fettahoğlu ile gerçekten çok uyumlular. Gerilim yükü had safhada ilişkinin gidişatını o kadar iyi götürüyorlar ki, gerçekten yaşıyorlar ve yaşatıyorlar bizlere. Romantik ve mutlu çiftlere alışık izleyici. Mutsuzluğun kabaca tarif edersek, uyumunu bizlere yaşatıyorlar. Tehlikeli, sonu belli olmayan bir hayatın, uyumu diyelim. “