Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu ve Esra Bilgiç, aynı mesajla pişti oldular! Burcu Kıratlı ise siyahtan yana koydu tavrını!

Nur Fettahoğlu ve Esra Bilgiç, aynı mesajla pişti oldular! Burcu Kıratlı ise siyahtan yana koydu tavrını!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların, dizilerin, sinema filmlerinin başarılı kadın oyuncularının yaptıkları sosyal medya paylaşımları da dikkat çekiyor. Bu isimlerden ikisinin aynı anda ama birbirlerinden habersiz yaptıkları benzer bir paylaşım gözden kaçmazken, bir başka oyuncunun ise parıltılı bir kıyafetle verdiği bambaşka bir poza bakalım.

Cuma akşamı ekrana veda eden Babil dizisinde oynayan Nur Fettahoğlu, dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından şimdi kızı Elisa ile daha çok vakit geçirme şansına da sahip oldu. Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, ne kadar doğal, samimi ve içten olduğunu da görebiliyor.

İş insanı Levend Veziroğlu ile evli olan Nur Fettahoğlu, gözlerden uzak ama sade bir yaşam sürmekte. Oyuncunun kızı ile keyifli paylaşımları da sosyal medyada sıklıkla yer alıyor.

Fettahoğlu, son paylaşımında da kızıyla eğlenip kahkahalar atarken çekilen bir fotoğrafını paylaşıp, hayatın işte bu kadar basit olduğunu not düşüyor. Çok da bir beklentiye girmeden, keyif aldığın, sevdiklerinle olduğun anlardır hayat mesajını veren oyuncu, çok da büyütmemek gerektiğinin de altını çizmiş adeta…

İşte oyuncunun o paylaşımı:

Bu kadar basit işte hayat!

Nur Fettahoğlu ve Esra Bilgiç, aynı mesajla pişti oldular! Burcu Kıratlı ise siyahtan yana koydu tavrını! 9

Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Ramo dizisiyle ekranlara gelen Sibel Bilgiç’in de Nur Fettahoğlu ile aynı zaman diliminde benzer bir mesajı paylaşmış olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu tesadüfü ilginç kılan ise ikisinin de hayatla ilgili benzer bir görüşü not olarak düşmeleri. Nur Fettahoğlu, içinden geldiği gibi “Bu kadar basit işte hayat” mesajını yazarken, Esra Bilgiç de Auguste Rodin’in  bir sözünü kullanarak aynı vurguyu yapıyor.

Yaşamın basitleştikçe daha da eksiksiz olunacağı mesajını veren “Ne kadar basit olursak o kadar eksiksiz oluruz” sözünü aşağıdaki fotoğrafına İngilizce olarak not düşmüş oyuncu…

“The more simple we are, the more complete we become.“ #AugusteRodin

Nur Fettahoğlu ve Esra Bilgiç, aynı mesajla pişti oldular! Burcu Kıratlı ise siyahtan yana koydu tavrını! 10

Bir başka isim Burcu Kıratlı ise parıltılı bir kıyafetle hayatın başka bir rengine atıfta bulunuyor adeta! Kıraçlı, Aşk ve Mavi dizisiyle en son ekranlara gelmişti. Şu sıralar 7 Melek isimli bir sinema filminin başrolünde. Çekimleri henüz yeni başlayan filmde bir özel harekat polisine hayat verecek.

Kıratlı’nın muhtemelen bir davete giderken çekilen aşağıdaki fotoğrafına İngilizce olarak ‘siyaha dönüş’ notunu düştüğü görülüyor.

Yaz sezonunda bol bol renkli kıyafetler giyerek pozlar veren oyuncunun, kış aylarındaki siyaha dönüşü biraz parıltılı olmuş!

İşte o paylaşım:

???? #returnofblack ????

Nur Fettahoğlu ve Esra Bilgiç, aynı mesajla pişti oldular! Burcu Kıratlı ise siyahtan yana koydu tavrını! 11