Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sol Yanım dizisinde tüm dengeleri değiştirecek oyuncu Seda Akman

Sol Yanım dizisinde tüm dengeleri değiştirecek oyuncu Seda Akman

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamı ilk bölümüyle STAR TV’de seyirciyle buluşacak merakla beklenen ‘Sol Yanım’ dizisinin kadrosunda ünlü oyuncu Seda Akman da yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Seda Akman, tüm dengeleri değiştirecek büyük sırrın sahibi İdil karakteriyle ekrana iddialı bir dönüş yapacak.

2003 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Seda Akman, birçok önemli rolü başarıyla üstlenmiş bir isim. Dizinin de tecrübeli oyuncularından birisi konumunda. Bir İstanbul Masalı dizisindeki Pelin ile oyunculuk serüvenine başlayan Akman, birçok farklı dizide boy gösterdi. Ölümsüz Aşk, Annem, Mükemmel Çift, Behzat Ç., Küçük Sırlar, Karakol, Eve Düşen Yıldırım, Fatih, Tozlu Yollar, Sen Benimsin, Gecenin Kraliçesi, Aşk ve Mavi, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Kalp Atışı, Dudullu Postası, Adı Zehra ve Kurşun oyuncunun rol aldığı diziler olarak dikkat çekiyor.

Sol Yanım dizisinde tüm dengeleri değiştirecek oyuncu Seda Akman 7

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, tesadüflerin yol açtığı yepyeni başlangıçların hikayesinde seyirciyi, Serra ve Selim aşkı ile tanıştıracak.

Tanıtım ve afişleri ile büyük ilgi gören, henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Sol Yanım’, bu sezon perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya geliyor. Dizinin ilk bölümü 26 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak.

Sol Yanım çok iddialı yapımlarla reyting mücadelesine girişecek. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Alev Alev ve Kalk Gidelim şu anda yayında olan yapımlar. 3 Aralık itibariyle de bu rekabete İyi Aile Babası katılacak. Yani Sol Yanım dizisinin perşembe akşamları işi hiç kolay değil.