Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu ve kızından sımsıcak bir poz! Aslı Enver’in tatlı düşü! Ezgi Mola, o sorunun yanıtını herkes merak ediyor!

Nur Fettahoğlu ve kızından sımsıcak bir poz! Aslı Enver’in tatlı düşü! Ezgi Mola, o sorunun yanıtını herkes merak ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen oyuncuları, rol aldıkları yapımlardaki başarılı performanslarıyla hayranlarının övgülere boğduğu üç kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… Takipçilerini yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile mutlu eden ünlü isimler, beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyorlar.

Bu isimlerden ilki Nur Fettahoğlu. Oyuncu, bilindiği gibi en son Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde rol almıştı. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akala, Onur Saylak ve Mesut Akusta’nın rol aldıkları dizi, ne yazık ki reytingler istenen seviyede olmayınca 20 bölümde bitmişti.

Nur Fettahoğlu da şu sıralar kızı Elisa ile bol bol vakit geçiriyor. Oyuncu, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekmekte.

İş insanı Levend Veziroğlu ile evli olan Fettahoğlu ile kızının sevgi dolu pozlarını aşağıda görebilirsiniz. Elisa, 11 Şubat 2016 doğumlu.

Nur Fettahoğlu ve kızından sımsıcak bir poz! Aslı Enver'in tatlı düşü! Ezgi Mola, o sorunun yanıtını herkes merak ediyor! 10

Oyuncu kızının doğum gününde, henüz çok küçükken çekilen bir pozunu paylaştı. Elisa ve annesinin bu pozuna Birce Akalay da beğeni yapanlar arasındaydı.

Nur Fettahoğlu, “Teşekkür” notuyla yayınladı fotoğrafı…

Nur Fettahoğlu ve kızından sımsıcak bir poz! Aslı Enver'in tatlı düşü! Ezgi Mola, o sorunun yanıtını herkes merak ediyor! 11

Gelelim Ezgi Mola’ya. 8 yıl sonra dizilere hızlı bir dönüş yaptı oyuncu. Uzun aranın ardından, TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda Safiye olarak izlemeye başladık. Oyunculuğu ile her hafta konuşturan Ezgi Mola, dizinin son bölümündeki final sahnesinden bir görüntü paylaşarak “Napıcaz?” diye soruyor!

Herkesin merak ettiği de bu sorunun yanıtı! Ezgi Mola muhtemelen devam sahnesini çoktan çekti ve biliyor ama izleyici henüz bilmiyor! Naci’yi kapı önünde heyecanla bekleyen ve yıllar sonra dışarı çıkacak olan Safiye bu arzusuna kavuşabilecek mi? En önemlisi Naci’ye ne oldu? Gelecek bölümde bu sorular yanıtını bulacak ama Ezgi Mola, diziye heyecanı arttırmak için sormuş bu soruyu belli ki…

Nur Fettahoğlu ve kızından sımsıcak bir poz! Aslı Enver'in tatlı düşü! Ezgi Mola, o sorunun yanıtını herkes merak ediyor! 12

Aslı Enver de Nur Fettahoğlu ile Babil dizisinde oynadıktan sonra evinde dinleniyor. Başka bir projede rol almayan oyuncu, iki kedisi ve yaz aylarında barınaktan sahiplendiği köpeği Oli ile mutlu.

Enver, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini, hayranlarını da habersiz bırakmıyor. Kimi zaman da günlük hayatından aşağıdaki şekilde esprili, gülümseten paylaşımlar da yapıyor.

Oyuncu, gülümseyen yüzünün haline yaptığı yorumla da güldürdü… “Dolapta tatlı var, onu düşünüyorum” notunu düşmüş…

Nur Fettahoğlu ve kızından sımsıcak bir poz! Aslı Enver'in tatlı düşü! Ezgi Mola, o sorunun yanıtını herkes merak ediyor! 13