Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisindeki şoke eden son dakika değişiklik kararı!

Yasak Elma dizisindeki şoke eden son dakika değişiklik kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 135. yeni bölümünün izleyicilerle 14 Mart Pazartesi akşamı buluşması bekleniyordu. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen dizi hayranlarına büyük şok.

Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda bu hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı duyuruldu. Pazar günü yani yayından 1 gün önce yapılan paylaşım ile birlikte Yasak Elma dizisinin 1 hafta ara vereceği ortaya çıktı.

Daha önce de bölüm yetişmemesi nedeniyle benzer ertelemeler yaşanmıştı. Ayrıca dizi ekibinin veya oyuncuların koronavirüse yakalanmaları ve sonrasında dizinin ara vermek durumunda kaldığını da gördük.

Yasak Elma dizisinin 135. bölümü öncesinde yayınlanan fragman, yeni bölümün 21 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacağını gösteriyor. Dizi hayranları bu duruma şaşırırken, nedenini de çok merak etti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu değişikliğe üzülen hayranları, yeni bölümü heyecanla beklediklerini ve şimdi bir hafta daha beklemek durumunda kalacaklarını belirten yorumlar yaptı.

Yasak Elma, 14 Mart Pazar akşamı ekranda olmayacak. Dizinin 135. bölümünü izlemek isteyenler 1 hafta beklemek zorunda kalacak. Ayrıca diziye Şebnem Dönmez’in katıldığı da geçtiğimiz gün duyurulmuştu. Ünlü oyuncu, hikayede Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin annesi Handan olarak yerini aldı.