Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Kova burcu yorumu; “Geçmişe takılıp kalmayın, harika bir hafta olacak”

Nuray Sayarı Kova burcu yorumu; “Geçmişe takılıp kalmayın, harika bir hafta olacak”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor.

Nuray Sayarı, Kova Burçu için şunları söyledi; “Sevgili Kovalar, yaratıcılıklarının arttığı bir haftaya adım attılar. Aşk hayatlarında ise daha gerçekçi olmaları gerekiyor, bu hafta yaşanmışlıklarla alakalı mutsuzluk duygusunu içinizde barındırmayın. Size iki uyarım var, Yeni Ay döngüsü içsel yaşanmışlıklarla alakalı sizi zorlayabilir buna izin vermeyin, ruhsal dengenizi bozarsınız. Geçmişi konu etmezseniz sizin için muhteşem verimli bir hafta olacak,  iyi paralar kazanacak kariyerinizde ilerlemeler yaşayacaksınız” dedi.

Kova burçları bu hafta yeni yatırımlar yapabilir. Nuray Sayarı; “Ev almak isteyen Kovalar ev sahibi olabilir, iş kurmak isteyenler de bu isteklerini gerçekleştirebilirler” dedi.

Ebeveyn Kova burçlarının çocuklarının evlenme kararı alabileceğini belirten Nuray Sayarı şu tavsiyede bulundu; Anne baba Kovalar, çocuklarınızı bu konuda cesaretlendirin ve  aile olmanın önemini onlara hissettirin” dedi.