Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 7 Şubat Perşembe 119. bölümde kayınvalideden şoke eden tavır!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 7 Şubat Perşembe 119. bölümde kayınvalideden şoke eden tavır!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la programının bugün yayınlanan 119. bölümünde Şeyma Kılınç ve kayınvalide Saliha Kılınç yarıştı.
Televizyongazetesi/Detay

23 yaşındaki gelin hanım, mutfağın tek hakimi enerjik, dinamik, yerinde duramayan bir kişi. 3 yıllık evli, bir erkek çocuğu olan Şeyma, aynı zamanda 7 aylık da hamile.

Saliha hanım ise iğneleyici ve yemekte seçici bir kişi. Gelinine çok güvenen Saliha Hanım, Kilis yemekleri öğrettiği gelini için iddialı konuştu.

Şeyma Hanım’ın masasında eleştiriler havada uçuşurken sofrada, Fatma Hanım’ın kendi gelini ile ilgili olarak bir sözü dikkat çekti.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 7 Şubat Perşembe 119. bölümde kayınvalideden şoke eden tavır! 8

Haftanın sivri dilli ve sürekli eleştiren kayınvalidelerinden Fatma Hanım’ın suskun kalması dikkat çekti.

Esengül Hanım,  bir sonraki günün kendi günü olması nedeniyle , gelininin  yetiştiremeyeceği endişesini mi taşıdığı sorusu üzerine  “Sizce benim gelinim yetiştiremez mi?” diyen Fatma Hanım’ın devamındaki sözü ise çok şaşırttı.

Esengül hanımın “Gelininize güveniyorsunuz galiba” sözü üzerine,  Fatma Hanım, “Yok kendime güveniyorum, evden gönderirim” sözüyle masadaki herkesi şaşkına çevirdi!

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 7 Şubat Perşembe 119. bölümde kayınvalideden şoke eden tavır! 9

Şeyma’nın menüsü ise şöyle:

Lebeniye Çorbası
Peynirli gül böreği
Patates mücver
Yoğurtlu mor lahana salatası
Kilis tava ve Firik pilavı
Ezme Salata
Bülbül yuvası

Şeyma gelinin yemekleri beğenildi mi?

Kayınvalideler daha önce hiç yemedikleri Lebeniye Çorbası’ndaki tavukların iri iri olması nedeniyle gelini eleştirdiler.

Patates mücverini yanmış ve lezzetsiz bulan kayınvalideler, gül böreğini beğenmedi. Mor salata biraz tuzlu bulundu ama beğenildi.

Bülbül yuvasını tüm kayınvalideler beğendi.
Kayınvalideler geline kaç puan verdi?

Fatma Hanım 4

Birnur Hanım 3

Bahtiyar Hanım 7

Esengül Hanım  3

Zuhal Topal ise 5 puan verdi…