Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan ilginç yorum; “Oğlak Burcu evlilik teklifi alabilir!”

Nuray Sayarı’dan ilginç yorum; “Oğlak Burcu evlilik teklifi alabilir!”

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı Oğlak  burcu için şunları söyledi söyledi;

Sevgili Oğlaklar, kaygıların ciddi anlamda artış yapacağı bir haftadasınız. Bu haftaya sinirsel gerginliklerle girdiğiniz için bu beden sağlığınıza da yansıyacak, özellikle sindirim sistemi problemleri veya baş ağrısı yaşayabilirsiniz. Eğer uzun süredir ihmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız varsa doktora gitmenizi tavsiye ediyorum çünkü kaygılarınız sağlığınızı olumsuz etkiliyor.

Aşk hayatınızda ise evlenme teklifi alabilirsiniz, nişan ve düğün için uygun zamanlar. Terk edilmişseniz eğer ve eski sevgiliniz size geri dönmek istiyorsa ona şans vermenizi öneririm. Bu hafta yarım bıraktığınız, kendinizi ifade edemediğiniz her konuda inanılmaz şanslısınız. Ebeveyn ve aile ilişkilerinizde ise fevri davranışlardan uzak durun. İş ve parasal kazanç konusunda da kaygı yapmayın, iş yerinizde de gerginliklerden uzak durun.