Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın da favori dizisi Kırmızı Oda ve Binnur Kaya oldu!

Nurgül Yeşilçay’ın da favori dizisi Kırmızı Oda ve Binnur Kaya oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisiyle bu sezon yeniden ekranlara dönecek olan Nurgül Yeşilçay, en son Gülperi isimli dizide Timuçin Esen ile başrolü paylaşmıştı. 1 sezonluk aranın ardından bu sefer Mert Fırat ile birlikte yeni dizisine hazırlanan Nurgül Yeşilçay, beklenmedik bir anda başlarına büyük bir dert gelen bir ailenin hikayesini anlatacaklarını söyledi.

Son dönemde ekranda yer alan dizilerle ilgili soru üzerine, açıklamada bulunan ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinin Doktor hanımı Binnur Kaya’ya övgülerde bulundu.

Nurgül Yeşilçay, “Her şeyi izliyorum. Mükemmel. Binnur Kaya, bayılıyorum” diye konuştu. Gerçek hayattan alıntının önemli olduğunu vurgulayan Yeşilçay, “Ben daha çok oyunculuğun ön plana çıktığını düşünüyorum” dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın da favori dizisi Kırmızı Oda ve Binnur Kaya oldu! 7

Kafasında bir senaryo olmadığını ve ileride bir gün sinema filmi yapmayı düşünmediğini belirten oyuncu, pandemi nedeniyle nikahtan vazgeçtiklerin de ifade etti. Pandemi nedeniyle düğünde halay çekemeyeceklerini söyleyerek, bu konunun çok konuşulmasıyla bir anlamda dalgasını geçen oyuncu, “Biliyorsunuz halaysız düğün olmaz” diyerek evlilik meselesine farklı bir yaklaşım getirdi.

Nurgül Yeşilçay, bu konularla ilgili soru üzerine biraz da konuyu ti’ye alarak açıklamalar yaptı. Videodan o açıklamaları izleyebilirsiniz.