Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay sabahlara kadar çalışıyor ama hem işte hem aşkta yüzü gülüyor!

Nurgül Yeşilçay sabahlara kadar çalışıyor ama hem işte hem aşkta yüzü gülüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay en son Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret isimli dizide Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile baş rolde yer aldı. Dizide  ‘Zeynep’ karakterine hayat veren Yeşilçay, Kefaret dizisinde bir hayli yoğun tempoda çalıştı. Ünlü oyuncu dizi final yapar yapmaz sinema filmi anlaşması yaptı.

Kim Bu Aile adlı sinema filminde ‘Menekşe’  isimli bir pavyon şarkıcısına hayat verecek olan Nurgül Yeşilçay şu sıralar film setinde harıl harıl çalışıyor. Bir süredir yapımcı Necati Kocabay’la aşk yaşayan Yeşilçay’ı sevgilisi sette ziyaret etti.

Sabah saatlerine kadar çalışan Nurgül Yeşilçay setten sevgilisi ile fotoğrafını paylaşarak. ‘Aşkımın set ziyareti yazdı.  Nurgül Yeşilçay, sabahın erken saatleri olmasına rağmen enerjik haliyle dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay sabahlara kadar çalışıyor ama hem işte hem aşkta yüzü gülüyor! 7

Kim Bu Aile filminde Nurgül Yeşilçay’a usta oyuncu Cengiz Bozkurt eşlik ediyor. Filmde ayrıca, Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya ve Altan Erkekli de rol alacak isimler arasında bulunuyor.

Öte yandan ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Nurgül Yeşilçay, sadece 50 kişinin sahip olacağı bir dizi projesini hayata geçirdi. Yeşilçay’ın 6 aydır üzerinde çalıştığı, fotoroman mantığında, kamera yerine fotoğraf makinasının kullanıldığı, dünyada ilk olma özelliği taşıyan, 7 bölümlük mini dizi Poz, NFT olarak Kasım ayından itibaren satışa çıkacak.

Nurgül  Yeşilçay’ın senaryosu yazıp yönettiği Poz’un yapımcısı oyuncunun sevgilisi Necati Kocabay. Her bölümünün 3-4 dakika süreceği yeni NFT projesi Poz bir Dijiroman olacak.