Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel hayranları yeni dizinin hikayesini çok sevecek!

Özge Gürel hayranları yeni dizinin hikayesini çok sevecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış isimli romantik komedi dizisinde Can Yaman ile başrolde yer alan Özge Gürel, dizinin kısa süreli olması nedeniyle hayranları ile yeterince uzun süre ekranda buluşamadı. Ancak 2022 yılının oyuncunun yılı olacağını söyleyebiliriz. Dört kadının hikayesini anlatan Hayaller ve Hayatlar projesi ile yeni yıla başlayan Özge Gürel, hayranlarını yine mest edecek.

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan dizide dört önemli kadın oyuncu görüyoruz. Özge Gürel’in yanı sıra; Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu başrollerde yer alıyor.

Dört yakın arkadaşın farklı hayatlarının hayaller ve gerçeklerle yaşadıkları çatışmayı merkeze alan dizinin ilk fragmanı paylaşıldı. Özge Gürel yine güzelliği ile göz doldururken, hayranları da nasıl bir rolle izleyici karşısına geçeceğini merakla bekliyor.

Bir dram projesi olan Hayaller ve Hayatlar, dijital dünyanın gözdesi olmaya aday bir dizi olarak öne çıkacak. Gençlerin ve her daim genç olanların kendinden bir parça bulacakları dizi, hikayesiyle izleyicileri kendisine çekecek.

Tabii ki Özge Gürel hayranları da uzun süredir yeni projesini merakla bekliyordu. Bu proje ile birlikte sosyal medyada da oyuncunun ismi çok konuşulacak ve hayranları yine binlerce paylaşım yaparak Özge Gürel’i en çok konuşulan isimler arasına sokacak.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.