Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt ikilisi daha filmleri gösterime girmeden gülme krizine soktular!..

Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt ikilisi daha filmleri gösterime girmeden gülme krizine soktular!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Birbirinden ünlü isimlerle dolu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yerli komedi filmi Kim Bu Aile?’nin basın toplantısında eğlenceli dakikalar yaşandı.

Oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih Al, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı Kim Bu Aile?, 7 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin basın toplantısında oyuncular tavuk yapıp ikram ettiler. Ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt ikilisi daha filmleri gösterime girmeden gülme krizine soktular!.. 9

Kim Bu Aile?’de Nurgül Yeşilçay pavyon şarkıcısı ‘Menekşe’ye, Cengiz Bozkurt ise ‘Adem Komiser’ karakterine hayat veriyor.

Filmin  yönetmenliğini Bedran Güzel üstleniyor. Güzel daha önce Küçük Esnaf,  Yol Arkadaşım ve Bayi Toplantısı gibi gişede oldukça başarılı olan filmlere imza atmıştı. Filmin senaryosu ise Ali Erkan Ersezer tarafından kaleme alındı.

Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt ikilisi daha filmleri gösterime girmeden gülme krizine soktular!.. 10

Kim Bu Aile?’ nin aksiyon yönetmenliğini, film için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta yönetmen Youn Dae-Won, görüntü yönetmenliğini ise Türkiye sinemasının önemli isimlerinden Jean-Paul Seresin üstlendi.

Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt ikilisi daha filmleri gösterime girmeden gülme krizine soktular!.. 11

Film bu yönüyle de ülkemizin aksiyon komedi sineması için yeni bir çıta belirleyecek gibi görünüyor.Kim Bu Aile? 7 Ekimde sinema salonlarında izleyici ile buluşacak.