Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay’dan Eser Yenenler’e Ceren Özdemir cinayetine öfke büyük!

Nurgül Yeşilçay’dan Eser Yenenler’e Ceren Özdemir cinayetine öfke büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili ünlü isimlerin sosyal duyarlılığı devam ediyor. Ünlü oyuncular, ülkemizi yasa boğan genç balerin Ceren Özdemir’in fotoğrafını yayınlayarak duydukları büyük acıyı dile getirdi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Mert Fırat, “Bugün itibariyle 2019’da öldürülen kadınların sayısı 430 oldu! Daha 20’sinde bir balerin kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Bugün Şule Çet cinayetinin ve tecavüzünün failleri hakkında nihayet kamuoyu baskısı sayesinde karar veriliyor. Kadın Cinayetleri ve her türlü eşitsizlik politiktir” diyerek mesaj verdi.

Nurgül Yeşilçay; Ceren Özdemir’in Şule Çet ve Özgecan Aslan için attığı tweetleri paylaştı ve acı tabloyu haykırdı: “Şule, Özge için Ceren, Gülenay için tweet atıyor! Ardından katlediliyor ve dönü böyle devam ediyor, devran böyle dönüyor! Gencecik kızlarımız, koca koca kadınlarımız ölümü bekliyor, sadece bugün de ölmediği için şükrediyor” diye yazdı.

Nurgül Yeşilçay'dan Eser Yenenler'e Ceren Özdemir cinayetine öfke büyük! 10

Seda Bakan, yaptığı paylaşım ile öfkesini dile getirdi: “Allah cezalarını versin. Bi evlat kolay mı yetişiyor! Nedir kadınlardan, gencecik kızlardan bu kadar nefret etmek! Bütün kadın cinayetlerine müebbet verilsin! Hadım edilsin! Bu cezaları uygulamak neden bu kadar zor, kimin işine geliyor cezaların hafifliği” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Nurgül Yeşilçay'dan Eser Yenenler'e Ceren Özdemir cinayetine öfke büyük! 11

Burcu Binici de paylaşımında “Allah belanızı versin” diyerek nefretini aktardı.

Nurgül Yeşilçay'dan Eser Yenenler'e Ceren Özdemir cinayetine öfke büyük! 12

Eser Yenenler ise “Susmayacağız, alışmayacağız, artık yeter” diye haykırdı.

Nurgül Yeşilçay'dan Eser Yenenler'e Ceren Özdemir cinayetine öfke büyük! 13

NE OLMUŞTU?

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi’nde meydana geldi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi olan, balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir’i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı.

Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Bıçaklanan Özdemir yaşamını yitirdi.