Ana sayfa Kadın Haberleri Can Yaman’a Ceren Moray’dan olay sözler! ‘Can Yaman denen tip’le…

Can Yaman’a Ceren Moray’dan olay sözler! ‘Can Yaman denen tip’le…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Can Yaman’nın İspanya’da bir televizyon kanalında yabancı hayranına söylediği ‘arka odaya geçelim’ şeklindeki sözünün yankıları devam ediyor. Can Borcu isimli dizisinin Eylül ayına ertelenmesine sebep olan bu büyük gaf, ünlü oyunuya çok şeyler kaybettirdi.

İmajını bir anda yerle bir eden Can Yaman’a ünlüler dünyasından da tepkiler gelmeye devam ediyor.Geçtiğimiz sezon Avlu dizisinde rol alan Ceren Moray, Can Yaman’ın dizisinin iptal olduğu haberi için “Güzel şeyler de oluyor” notunu paylaştı.

Ceren Moray, Can Yaman için ağır ifadelerde de bulundu. Moray, mesajında şöyle yazdı:

“Bu noktadan sonra Can Yaman denen tip’le bir yerden bir yere su taşıyan bireyler dahil, kadın cinayetlerinden, kadına şiddetten bir şekilde sorumludur. Her şey dilde başlıyor çünkü, dolayısıyla o dili değiştir ve yeniden üretilmesine iştirak etme, canım kardeşim.”

Can Yaman'a Ceren Moray'dan olay sözler! 'Can Yaman denen tip'le... 7

NE OLMUŞTU?

Katıldığı Formula TV’de kendisine soru soran yabancı hayranı “Bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” şeklinde bir soru yöneltti. Yaman ise büyük bir pot kırarak “Arka odaya geçelim kanıtlayayım” şeklinde yanıt verdi.

Tercüman ise bu sözlerini tercüme etmedi. Bu video sosyal medyada adeta olay oldu.Birçok izleyici bu videoyu paylaşarak Yaman hakkında olumsuz ifadelerde bulundu.. Tüm yaşanan bu gelişmeler Can Yaman’ın Mart ayında çekimlerine başlanacak olan “Can Borcu” dizisinin ertelenmesine yol açtı. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut açıklama yaptı…

Şubat ayında başlaması beklenen Can Borcu dizisinin çekimleri Eylül ayına ertelendi.

Faruk Turgut’un Can Yaman’ı her şeyden uzaklaşmaya ikna ettiği ve Kıbrıs’a gönderdiği de ortaya çıktı. Dönüşte de yurt dışında uzun bir tatil yapacak olan Can Yaman, yıllardır oturduğu Bebek’teki evinden de taşınacak.

Faruk Turgut, Can Yaman’ın İstanbul’da gözlerden uzak bir semtte oturmasını istiyor.

Can Yaman’ın İtalya’daki Survivor yarışmasının da sunuculuğunu kabul ettiği, böylece Türkiye’den uzaklaşacağı da ortaya çıktı.