Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ı bu şekilde sokakta görseniz tanır mısınız? Tanınmayacağı iddiasında!

Nurgül Yeşilçay’ı bu şekilde sokakta görseniz tanır mısınız? Tanınmayacağı iddiasında!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisi ile ekranlara gelen Nurgül Yeşilçay, dizisiyle olduğu kadar sosyal medyadan da ilgiyle takip ediliyor. Hayranlarının paylaşımlarını merakla beklediği oyuncu, hem setten hem günlük hayatından pek çok paylaşım yapıyor.

Dizide dramatik sahnelerle üzen oyuncu, sosyal medyadan ise takipçilerini güldürüyor sıklıkla. Esprili ve enerjik kişiliğiyle yaptığı her paylaşım da dikkatleri çekmekte.

Oyuncu, rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu kadar güzelliği ile de büyük beğeni topluyor. Normal bir günde herhangi bir sokakta yürüse, muhtemelen pek çok kişi oyuncuyu tanıyacaktır.

Kimi ünlü isimler, bu konuya pek takılmadan sokaklarda geziyor ama hayranlarının ilgisinden de kaçamıyor. Kimileri için ise Covid 19 salgını adeta bulunmaz bir fırsat oldu!

Durum tüm dünya adına ne kadar endişe verici olsa da bazı tanınmış kişilerin, maske sayesinde sokakta tanınmadan gezebilmeleri de mümkün oldu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü popçu Tarkan da eşi ile birlikte maskesini takıp yıllardır tanındığı için rahatça yürüyemediği sokakların keyfini çıkarırken fotoğraflarını paylaşmıştı.

Nurgül Yeşilçay'ı bu şekilde sokakta görseniz tanır mısınız? Tanınmayacağı iddiasında! 8

Nurgül Yeşilçay’a gelirsek, onun da böyle sokakta rahat dolaşamamak gibi bir problemi olması muhtemel.

Ünlü oyuncunun tanınmak konusundaki kastı bu olmasa da yaptığı bir paylaşım bunları düşündürtecek cinsten. Nurgül Yeşilçay, maskeli ve gözlüklü bir fotoğrafına “Aynada kendimi görsem tanımam” notunu düşmüş.

Ne dersiniz, gerçekten o kadar tanınmayacak gibi mi duruyor? Siz onu görseniz bu haliyle sokakta, tanır mıydınız?

Nurgül Yeşilçay'ı bu şekilde sokakta görseniz tanır mısınız? Tanınmayacağı iddiasında! 9