Ana sayfa Sinema Nurgül Yeşilçay’ın dizisi bitti ama hayranlarına müjde gecikmedi!

Nurgül Yeşilçay’ın dizisi bitti ama hayranlarına müjde gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, dram türündeki dizisi Son Nefesime Kadar isimli diziyle ekranlara geliyordu. Fox TV yayınlanan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve bu hafta 23 Mart Çarşamba akşamı ekrana veda etti.

Emre Kınay ve Ertan Saban ile başrolde yer alan Nurgül Yeşilçay, yapımcılara kimi zaman komediyi de çok sevdiğini ve her seferinde dram türündeki proje teklifleri gelmesinden yakınmıştı. Oyuncu, televizyon ekranında da komedi içerikli bir yapımda oynamak istedi ama Gülperi’den sonra yine Son Nefesime Kadar isimli dram dizisiyle ekrana dönmüştü.

Yeşilçay, ekrandaki dizilerde olmasa da sinema filmlerinde komedi ağırlıklı yapımlarda rol almakta. Bu projelerden birisi de geçtiğimiz yaz aylarında çekimleri yapılan ‘Kim Bu Aile?’ isimli sinema filmiydi.

Nurgül Yeşilçay’ın Cengiz Bozkurt ile başrolünde oynadığı komedi türündeki filmin vizyon tarihi belli oldu. Yeşilçay’ın dizisinin finali yayınlanmadan gelen bu güzel haber ise, dizinin bitişine üzülen Nurgül Yeşilçay hayranları için güzel bir sürpriz oldu.

Oyuncunun film için saçlarını sarıya boyadığı da çekimler sırasında yaptığı paylaşımlardan biliniyordu. Nurgül Yeşilçay’ı sarı saçlı imajıyla filmde izleyebileceksiniz.

Nurgül Yeşilçay'ın dizisi bitti ama hayranlarına müjde gecikmedi! 19

Yapımcılığını CJ ENM Türkiye’nin yapığı Kim Bu Aile filmi 7 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak. Bedran Güzel’in yönettiği filmde, Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih Al, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya’nın da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosu yer alıyor.

Aile ve komedi türündeki Kim Bu Aile’de Nurgül Yeşilçay bir pavyon şarkıcısı olan ‘Menekşe’ye, Cengiz Bozkurt ise ‘Adem Komiser’ karakterine hayat verecek.

DasDas tarafından sahneye konulan Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununda Afra Saraçoğlu ile birlikte sahne alan ve kadına şiddete dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, Son Nefesime Kadar adlı dram yapımla izleyiciyi duygudan duyguya sürükledi. Ünlü oyuncu, Kim Bu Aile ile bu defa güldürmeye hazırlanıyor.