Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın’dan sonra işte Tamer Karadağlı’nın yeni projesi!

Çocuklar Duymasın’dan sonra işte Tamer Karadağlı’nın yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, uzun yıllar boyunca Çocuklar Duymasın isimli diziyle ekranda yerini aldı. Taşfırın erkeği Haluk olarak akıllara yerleşen usta oyuncu, son dönemde farklı bir projede yer almamıştı.

Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni proje müjdesi verdi. Oyuncu, “Geliyor” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı ve takipçilerinden de büyük ilgi gördü. Birçok kişi oyuncunun nasıl bir proje ile ekrana geri dönüş yapacağını merak etti. Sosyal medyada bu konuda birçok yorum yapıldı.

Çocuklar Duymasın'dan sonra işte Tamer Karadağlı'nın yeni projesi! 7

Tamer Karadağlı ise katıldığı etkinlikte ilk kez yeni projesi hakkında konuştu. Oyuncu, “Evet çok fazla yorum var. Tahmin ettikleri şey değil. Yeni bir proje hazırlığı içindeyiz, yeni yayın dönemi için inşallah. Umarız her şey yolunda gider ve herkesin beklentisini karşılar” diye konuştu.

Usta oyuncu, güzel bir karakter ile ekrana döneceğini belirterek, “Benim çok severek oynayacağım bir karakter olacak” ifadesini kullandı.

1967 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2002 ile 2019 yılları arasında Çocuklar Duymasın isimli projede yer aldı. Bu süreçte zaman zaman ara verse de çok sevilen dizi toplam 9 sezon ve 464 bölüm ekranda kalmayı başardı. Tamer Karadağlı, geçen sezon ise konuk oyuncu olarak Savaşçı dizisinin beşinci sezonunda yer almıştı.

Son 2 yılın herkes gibi kendisi için de kötü geçtiğini anlatan oyuncu bir an önce her şeyin normalleşmesini temenni etti.