Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın enerjisi müthiş, üst üste yeni projeler geliyor!

Nurgül Yeşilçay’ın enerjisi müthiş, üst üste yeni projeler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın hayranları çok şanslı. Geçen sezon Kefaret dizisi dışında başka bir proje yapmayan oyuncu, şimdi ise farklı projelerle dikkatleri çekiyor.

Afra Saraçoğlu ile Nurgül Yeşilçay’ın birlikte yer aldıkları tiyatro oyunu daha şimdiden dikkatleri çekti. DasDas’ın programında yer alan Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunu için provalar devam ediyor. Afra Saraçoğlu ile Nurgül Yeşilçay ikilisi İkinci Şans isimli sinema filminden sonra yeniden bir projede buluşmuş oldu.

Ünlü oyuncu ayrıca sinema filmi Kim Bu Aile için de kamera karşısına geçmişti. Cengiz Bozkurt ile başrolde yer alan Yeşilçay, filmin çekimlerini de tamamladı. Film için imajını da değiştiren ve sarı saçları ile çok konuşulan oyuncu hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı.

Sinema filminin ardından tiyatro oyunu için provalara başlayan Nurgül Yeşilçay, ayrıca bir de dizi anlaşması yaptı. Pastel Film tarafından hazırlanan dizinin Fox TV’de izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ünlü oyuncuya başrolde eşlik edecek isim ise Emre Kınay olarak netleşti.