Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş yeni dizisiyle şaşırtacak!

Kuzey Yıldızı’nın Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş yeni dizisiyle şaşırtacak!

tarafından ker_def

Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş başarılı performansıyla dikkatleri çekti. Oyuncu en son Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de yer almıştı. Yeni sezonda Star TV ekranında izleyeceğimiz güzel oyuncu, Genco Özak ile başrolü paylaştı.

Star’ın yeni dizisi ‘Benim Hayatım’ın yayın günü belli oldu. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer aldığı “Benim Hayatım”, 31 Ekim Pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yapımcılığını BVB Yapım’ın (Bahadır Özdener) üstlendiği “Benim Hayatım”, pazar akşamları seyircisini ekran başına kilitleyecek. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak’ın yer aldığı “Benim Hayatım”, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

Kuzey Yıldızı'nın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş yeni dizisiyle şaşırtacak! 7

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’nin kaleme alıyor.

“Benim Hayatım”ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

“Benim Hayatım”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle 31 Ekim Pazar Star’da…