Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a büyük transfer iddiası! Hem de Çukur’dan!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a büyük transfer iddiası! Hem de Çukur’dan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), haziran ayında yaptığı sezon finaliyle altıncı sezona veda etti. Şimdi yedinci sezon için hazırlanan ekipte hareketlenmeler de başladı. Diziye, bomba gibi bir ismin transfer olacağı iddia edildi.

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı diziden ayrılanlar ve katılanlar oluyor. EDHO’da rol alan Pelin Akil diziden ayrılmış, TRT 1’in yeni dizisi Barbaroslar’a transfer olmuştu.

Pelin Akil’in yanı sıra Sabina Toziya, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali Sürmeli ve Ali İpin de artık EDHO’da rol almayacak. Yedinci sezon için hazırlıklar son hız devam ederken İlyas Çakırbeyli karakteriyle ilgili büyük bir belirsizlik mevcut.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a büyük transfer iddiası! Hem de Çukur'dan! 8

İlyas Çakırbeyli’yi canlandıran Ozan Akbaba’nın yeni sezon için hala bir anlaşma yapmaması, oyuncunun yeni sezonda dizide olmama ihtimalini gittikçe güçlendiriyor. Ozan Akbaba, en son senaryosunu kendisinin yazdığı ve Deniz Işın’la başrolünü paylaştığı Anka filminde rol aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a büyük transfer iddiası! Hem de Çukur'dan! 9

Bu arada diziye yeni bir oyuncunun katılacağı ortaya atıldı. Dizi Doktoru sitesinin haberine göre EDHO’ya yeni katılacak oyuncu Ercan Kesal. Deneyimli oyuncu en son Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakterini canlandırıyor.

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi dizi ekibinin Ağustos sonu gibi bir araya gelerek çekimlere başlaması ve Eylül sonunda da yedinci sezondan ilk bölümün izleyici ile buluşması planlanıyor.