Ana sayfa Dizi Haberleri Nursema’nın intikam hırsı milyonları peşine taktı, Kızılcık Şerbeti patlama yaptı!

Nursema’nın intikam hırsı milyonları peşine taktı, Kızılcık Şerbeti patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin son döneminde en çok öne çıkan karakter Nursema oldu. Ceren Yalazoğlu’nun canlandırdığı karakterin bu kadar çok konuşulmasının altında yatan neden ise, bu tür genç kızların toplum içinde çok fazla olması.

Muhafazakar ailelerde yetişen ve ailesinin kararları ile hayatlarına devam etmek zorunda kalan genç kızların sesi olan Nursema, son dönemde televizyon ekranına damgasını vuran bir kadın karakteri olarak öne çıkıyor. Nursema’nın sevmediği adam ile evlendirilmesi ve daha düğün günü şiddete uğraması ve İbrahim tarafından pencereden aşağıya itilmesi ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi çok büyük bir ilgi patlaması yaşadı.

Ceren Yalazoğlu’nun da çok başarılı bir performans ortaya koyması ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi milyonlarca izleyiciyi kendisine çekti. Bu durum Yalı Çapkını dizisinin çift haneli reytinglere veda etmesine ve ilginin Kızılcık Şerbeti üzerine toplanmasını sağladı.

Nursema'nın intikam hırsı milyonları peşine taktı, Kızılcık Şerbeti patlama yaptı! 8

24 Mart Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri adeta patlama yaptı. AB ve ABC1 gruplarında 11’li oranlara kadar yükselen dizi, geçen hafta olduğu gibi en çok izlenen dizi olmayı da başardı.

Kızılcık Şerbeti, tüm kişiler kategorisinde ise birinciliği rakibi Yalı Çapkını’na çok düşük bir oranla kaptırdı. Gelecek hafta 3. reyting kategorisinde de Kızılcık Şerbeti birinci olursa şaşırmamak lazım.

Dizide Nursema’nın evlendiği ve onu camdan aşağıya attığı kocasını canlandıran Berkay Akdemir de zor bir pozisyonda kaldı. Zira dizinin hikayesinde erkek şiddetini temsil eden kişi İbrahim ve bu noktada genç oyuncu için dikkat çektiği bir rol olsa bile, çok da bıçak sırtı bir durum.

Nursema'nın intikam hırsı milyonları peşine taktı, Kızılcık Şerbeti patlama yaptı! 9

Nursema’nın kendisine yaşatılanlar için ailesinden hesap sorduğu anlarda ise izleyiciler o anları adeta soluksuz seyretti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise Nursema’ya şu sözlerle destek geldi.

“Nursema her şeyi açıklayıp, herkesin ağzının payını verince ne kadar da mutlu oldum. Biliyorum dizi gerçek değil ama Nursema gibiler bu ülkede var, onlar söylemiş gibi mutlu oldum.”

Gerçekten de birçok izleyici bu duygu ile Nursema’nın hikayesini seyrediyor.