Ana sayfa Sosyal Medya O Kız dizisinde adeta bir yıldız doğuyor! Dilin Döğer ismini bir kenara yazın!

O Kız dizisinde adeta bir yıldız doğuyor! Dilin Döğer ismini bir kenara yazın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dilin Döğer ismini izleyici Kanal D’nin sevilen dizisi O Kız ile duymaya başladı! Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları gibi iki deneyimli isim ile birlikte başrolde yer alan Dilin Döğer, giderek izleyenlerin daha çok dikkatini çekmeye ve beğeni toplamaya devam ediyor!

Zeynep karakteriyle yer aldığı diziyle birlikte tanınan Dilin Döğer, ustası olan isimlerin yanındaki oyunculuğu ile göz doldurmakta! Henüz yeni bir oyuncu olmasına karşılık performansı ile izleyiciyi çok etkileyen Dilin Döğer, yeni bir isim olarak merak da topluyor.

Macit Koper, Ayten Uncuoğlu gibi usta oyuncuların yanı sıra Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Münire Apaydın gibi deneyimli isimlerle de karşılıklı performansıyla dikkatleri çekiyor Dilin Döğer. Ozan karakterini oynayan Cengiz Orhonlu ile dizide partner olma yolunda ilerleyen Dilin Döğer, O Kız dizisinin çok konuşulan ve merak edilen ismi olmayı başardı!

Babası Kadir’e hayat veren Erkan Petekkaya ile karşılıklı olarak yer aldığı duygusal sahnelerde de yine çok beğeni topluyor genç oyuncu. Petekkaya’nın 5 yaşında bir çocuğun zekasına sahip olduğu Kadir’e başarıyla hayat verdiği dizide, Dilin Döğer’in etkili oyunculuğu da dikkat çekiyor.

O Kız dizisinde adeta bir yıldız doğuyor! Dilin Döğer ismini bir kenara yazın! 9

4. bölümde de yine performansı ile izleyenlerin beğenisini topladı Dilin Döğer. Duygu geçişlerini başarılı bir şekilde aktaran genç oyuncu, hikayenin ilerleyen bölümlerinde Zeynep karakteriyle giderek daha çok merkezinde yer alacak gibi görünüyor! Babası ve dedesini yaşadıkları sefil hayattan kurtarmak için kendisini feda eden Zeynep, kendisinden yaşlı bir adamla evlenmeyi bile kabul etmişti.

Ancak arka planda başka tuzakların döndüğünü öğrenince rotayı reddettiği Sitare’nin teklifine çevirdi! Ozan ile sevgili rolü oynamayı kabul eden Zeynep’in aniden nişan töreninden çıkıp gelmesi de herkesi şaşırttı! O Kız dizisini izleyenler, 5. bölümden sonra Ozan ve Zeynep’e kilitlenecek gibi görünüyor! Giderek bu ikilinin sevgili olacağı da tahmin ediliyor.

O Kız dizisinde adeta bir yıldız doğuyor! Dilin Döğer ismini bir kenara yazın! 10

O Kız dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan ve beğenilen Dilin Döğer’in adını muhtemelen ilerleyen süreçte daha çok duyacağız! Yapımcıların da dikkatini çektiği tahmin edilen Döğer, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj vermiş ve kendisiyle ilgili merak edilenleri aktarmıştı.

Aslında Hacettepe Üniversitesi Dil Bilimi Bölümü mezunu olduğunu belirten Döğer, oyuncu olmayı da üniversitede okurken kafasına koyduğunu belirtti. okulun son yılında ilk adımını atan ve ajanslara başvuran Dilin Döğer, 5 yıl boyunca pek çok reklamda yer aldığını ve dijital platformda yayınlanan ve ilk filmi olan Hiner Saleem’in ‘Goodnight Soldier’ isimli filmde rol aldığını anlattı.

Ulusal bir kanalın çok izlenen bir dizisinde rol almasının ardından merak konusu olan Dilin Döğer, O Kız dizisiyle gelen şöhret karşısında da temkinli! Genç oyuncu “Yaşayarak öğreneceğim fakat şu an durup bunu deneyimlemiş insanlara baktığımda bende korku yaratan bir duygudan ziyade böyle bilinmezliğin verdiği bir heyecan var” sözleriyle duygularını paylaşıyor.

Şöhrete takılmak istemediğini ve dikkatli olmaya çalıştığını, insanların duygularına hitap edebilmenin daha kıymetli olduğunu sözlerine ekliyor genç oyuncu.

O Kız dizisinde adeta bir yıldız doğuyor! Dilin Döğer ismini bir kenara yazın! 11

Erkan Petekkaya ile karşılıklı oynamanın da heyecanını yaşayan Dilin Döğer, deneyimli oyuncu ile çalışmanan kendisi açısından öğretici yanına da dikkat çekiyor ve şöyle devam ediyor: “Mesela sahne öncesi prova alıyoruz, ‘Kayıt’ dendikten sonra bambaşka bir şey yapıyor ve bu, kayıttan önce söylemediği bir sürpriz hareket oluyor. Siz onun sürprizine cevap verirseniz iş çok güzel bir yere gidiyor ve o zaman karşıya hemen geçiyor. Bunu çok yaşıyoruz ve sahne bittiğinde ya gülüyor ya da ağlıyoruz.”