Ana sayfa Dizi Fragmanları O Kız dizisinde herkesin yüreğini yakacak itici sahne!

O Kız dizisinde herkesin yüreğini yakacak itici sahne!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisinin başarılı hikayesi ve oyunculuk performansları ile dikkatleri çektiği ortada. Sosyal medyada da sıklıkla gündeme gelen O Kız dizisinde, Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Kadir karakteri, dizi hayranlarının ekranda pek de göremediği türden bir karakter.

45 yaşında olan Kadir karakteri, beş yaşındaki çocuğun zekasına ve sevgisine sahip. Zeynep isimli bir kızı da bulunan Kadir, onunla oyunlar oynuyor ve hayatını da beş yaşındaki çocuk algısı ile sürdürüyor. Erkan Petekkaya’nın muhteşem performansı ile anlam kattığı O Kız dizisinde üçüncü yeni bölüm herkesi şaşkınlığa sürükleyecek.

Dizinin 5 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Fevzi, Kadir’i evden kovuyor! İşte bu sahne izleyen herkesi yüreğinden yakalayacak. Kadir’in evden kovulması ekran başındakileri psikolojik bir sıkıntıya da sokacak kadar etkili olacak gibi gözüküyor.

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi O Kız’ın 3.bölüm, 2.fragmanı yayınlandı. Dizinin ekrana gelen yeni bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı O Kız’ın yeni bölüm tanıtımında; Fevzi’nin Kadir’i evden kovması baba ve kızı zor durumda bırakırken, Sitare ve Ozan’ın Zeynep’i tuzaklarına düşürmeye çalışması, Zeynep’i seçim yapmaya zorluyor.

Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer ve Macit Koper gibi oyuncuların da öne çıktığı O Kız dizisinin yeni bölümünü 5 Ekim Çarşamba Kanal D’de izleyebilirsiniz.