Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, verdiği son pozla yine çok konuşuldu, çok beğenildi!

Hande Erçel, verdiği son pozla yine çok konuşuldu, çok beğenildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisiyle gelmişti Hande Erçel. Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı dizi ile kariyerinde de büyük bir sıçrama yaşadı oyuncu. Son dönemde markaların da aranan yüzü oldu. Özellikle sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaşan oyuncu, adeta markaları peşinden koşturuyor!

Hande Erçel, şu anda 29 milyon takipçi sayısına sahip. Sen Çal Kapımı dizisinin 80’den fazla ülkede yayınlanmasının ardından sosyal medyadan düşmeyen bir isim olarak Hande Erçel, çok konuşuluyor, sürekli gündeme geliyor. Erçel, uzun zamandır bir projede yer almasa da hep gündemde!

Geçtiğimiz aylarda Disney Plus ile bir anlaşma yapan oyuncu, dijital platformun Türkiye’deki marka elçilerinden birisi oldu aynı zamanda. Henüz Disney Plus’ın hangi yapımında rol alacağı belli değil ancak merakla bekleniyor. Oyuncunun, dünyanın pek çok ülkesinde gösterimde olan Disney Plus dizisinde ya da filminde oynayacak olması, kariyerinde de özel bir önem taşıyacak.

Bir süre ismi Can Yaman’ın başrolünde oynayacağı El Turco dizisi ile geçmişti ancak anlaşma sağlanamadığı kulislerde konuşuldu. Hande Erçel, ne dizide, ne filmde oynamıyor ama sürekli olarak konuşulmaya da devam ediliyor! Her yaptığı paylaşıma milyonlarca beğeni, binlerce yorum alıyor.

Hande Erçel, verdiği son pozla yine çok konuşuldu, çok beğenildi! 8

Oyuncu, aynı zamanda bir süredir Nocturne markasının da yüzü. Firmanın yeni sezon kıyafetleri için kısa bir süre önce objektif karşısına geçti. İlk fotoğrafı paylaşmasıyla birlikte hayranlarından övgü dolu yorumlar ve beğeniler yağmaya başladı adeta!

Erçel’in reklam yüzü olduğu Nocturne için verdiği pozlardan birisi paylaşıldı. Markanın yeni sezon çekiminden ilk kare, Hande Erçel hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı ve güzelliğiyle oyuncu bir kez daha övgülerin merkezine oturdu…

İşte Hande Erçel’in çok beğenilen, çok konuşulan o pozu…

Hande Erçel, verdiği son pozla yine çok konuşuldu, çok beğenildi! 9