Ana sayfa Sosyal Medya Sevmek Zamanı dizisi tutmayan Deniz Işın’dan kariyeri için yeni karar!

Sevmek Zamanı dizisi tutmayan Deniz Işın’dan kariyeri için yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yanlış Anlama 2 isimli sinema filminin galasına katılan Deniz Işın, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, yaz döneminde Sevmek Zamanı isimli atv dizisinin başrolünde yer almıştı.

Dizinin başrolünü İlhan Şen ile paylaşan Deniz Işın, dram yönü ağır olan bir hikayede yer almasına rağmen, izleyicilerin fazla ilgi göstermemesi nedeniyle 5. bölümde final şanssızlığı ile karşılaştı. Dijitalde ise Leyla ile Mecnun dizisinin başrol kadın oyuncusu olan Deniz Işın, yeni sezonuyla yeniden hayranlarının karşısına çıktığı için ise memnun.

Deniz Işın kariyerinde ise yeni bir açılım daha yapma kararı aldı. Sinema filmleri ve dizilerdeki etkili performanslarının ardından oyuncu artık tiyatro sahnesinde de yer alacak.

Sevmek Zamanı dizisi tutmayan Deniz Işın'dan kariyeri için yeni karar! 7

Deniz Işın, “Sezonu bitirdik, şu anda projeler okuyorum. Bi tiyatro projesi var, onun için çalışıyorum” şeklinde konuştu. Birçok genç oyuncu gibi tiyatro sahnelerinde de kendisini göstermek isteyen Deniz Işın, kariyeri adına da önemli bir karar almış oldu.

Selen Uçer, Alper Tokatlı, Elit İşçan gibi isimlerin de projede yer alacağını belirten Deniz Işın, güzel bir ekip ile sahneye çıkacağını anlattı.

Daha önce tiyatro sahnesinde bulunduğunu ama İstanbul’a geldiği süreçte sahneye ara verdiğini anlatan oyuncu, uzun yıllar sonra yeniden tiyatroya dönüş yapmış olacak.

Tiyatronun anlık olduğu için zevk verdiğini, dizilerin de farklı zorlukları ve güzel yanları olduğunu anlatan Deniz Işın, her platformun kendisine göre sonuçları olduğuna değindi.

3-4 yıldır tatil yapamadığını ama bu yaz döneminde Bozcaada’da bir süre dinlendiğini anlatan Deniz Işın, yeniden işiyle gündem olmaya başlayacak.