Ana sayfa Sosyal Medya O Kız dizisinin sosyal medya etkisi Erkan Petekkaya’nın başarısıyla orantılı olacak!

O Kız dizisinin sosyal medya etkisi Erkan Petekkaya’nın başarısıyla orantılı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tecrübeli senarist Sırma Yanık’ın özgün hikayesi olan O Kız dizisi çarşamba akşamlarına damga vuracak bir yapım olarak gözüküyor. Dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu bulunuyor. Erkan Petekkaya’nın ustalık eseri olarak da kabul edilebilecek olan Kadir karakterindeki başarısı herkesin dilinde.

O Koz dizisi çarşamba akşamlarına hikayesindeki farklılık ile damgasını vuracak ama başarıda en büyük payın sahibi de kuşkusuz Erkan Petekkaya oldu. Ünlü oyuncunun 45 yaşındaki bir adamın 5 yaşındaki çocuk zekasına ve sevgisine sahip olduğunu düşünün. İşte Erkan Petekkaya bu kadar zorlu bir rolün altında kalkabileceğini ilk bölüm performansıyla sergiledi. Ancak O Kız dizisinin sosyal medya yansıması beklenenden düşük geldi.

O Kız dizisinin sosyal medya etkisi Erkan Petekkaya'nın başarısıyla orantılı olacak! 8

Hikayenin etkileyici olmasına rağmen ilk bölüm Erkan Petekkaya’ya dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, dizinin diğer detaylarından daha çok Kadir karakteri üzerine binlerce paylaşım yaptı. Erkan Petekkaya da uzun süre en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı.

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” ilk bölümü ile reytinglerde de iyi bir sınav verdi. Özellikle de tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerine çıkan oranların, ikinci bölümden itibaren daha da iyi seviyelere gelmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizi, yayınlanan ilk bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Güçlü senaryosu, farklı hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla ilk bölümden izleyicinin gözdesi olmayı başaran dizi çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi olarak gelecek haftalarda da çok konuşulacağa benziyor.

O Kız dizisinin sosyal medya etkisi Erkan Petekkaya'nın başarısıyla orantılı olacak! 9

Oyunculuk performansı ile seyirciden tam not alan Erkan Petekkaya ise her yeni bölümde sosyal medyanın en çok konuştuğu kişilerden birisi olması da hiç şaşırtıcı bir durum olmayacaktır.

28 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümün sonuçları şimdiden merak edilirken, Çarşamba akşamlarının bir numaralı dizisi olan Kuruluş Osman yeniden izleyicilerle buluştuğu zaman, O Kız dizisinin nasıl bir süreç yaşayacağı da önem taşıyor. Şayet O Kız dizisi, Kuruluş Osman’ın dördüncü sezonu başlayana kadar kemik bir izleyici kitlesini kazanabilir ise, bu durum büyük bir kazanım olacaktır.