Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı atışmalardan şimdi de tatlı kıskançlıklara! Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicinin aklını başından almayı biliyor!

Tatlı atışmalardan şimdi de tatlı kıskançlıklara! Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicinin aklını başından almayı biliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yaz döneminde başlaması ve kendi izleyicisini de oluşturması ile birlikte yoluna emin adımlarla devam etmekte olduğunu gözlemliyoruz.

Camdaki Kız ve Mahkum gibi geçen sezonun çok iddialı dizilerinin karşısında Gelsin Hayat Bildiği Gibi çok başarılı bir performans ortaya koyarak, gücünü reytinglerde de gösteriyor. Perşembe rekabetinde dizinin izleyiciler tarafından bu kadar çok desteklenmesinin altında da Sadi ve Songül karakterleri yazıyor.

Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin çok başarılı bir uyum sağlamasının yanı sıra, hikaye içinde Sadi ile Songül karakterlerinin geldiği durum da izleyicileri hem meraklandırıyor hem de eğlendiriyor.

Tatlı atışmalardan şimdi de tatlı kıskançlıklara! Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicinin aklını başından almayı biliyor! 8

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde önce iki karakter arasında yaşanan atışmalar izleyicilerin çok beğenisini kazanmıştı. Bu atışmalar, zaman zaman eğlenceli sahneleri de beraberinde getirdi ve birçok dizi hayranı sosyal medyada o anların görüntülerini paylaşarak dizinin reklamını doğal yollarla yaptı.

Bu atışma sahnelerine şimdi de kıskançlık sahneleri eklenecek. Sadi ve Songül’ün birbirlerini kıskandıkları anlar da 1. bölümden itibaren daha da artacak. İşte bu kıskançlık atışmaları da dizinin önümüzdeki haftalarda yine izleyicilerin ilgisini çekecek.

Tatlı atışmalardan şimdi de tatlı kıskançlıklara! Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicinin aklını başından almayı biliyor! 9

SHOW TV’nin BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 10. bölümünde Sadi ve Songül’ün birbirini kıskandığı sahnede ikilinin diyalogları izleyenleri gülümsetti. Bu tür sahnelerin gelecek haftalarda artarak devam etmesi diziye olan ilginin de artarak sürmesini sağlayacak gibi gözüküyor.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada bulunuyor.

Sadi ve Songül’ün yakınlaştığı anların ekrana geldiği heyecan dolu tanıtımda ikilinin arasında yaşanacaklar yeni bölüme duyulan ilgili artırıyor. Evlerinden atılan Gizem ve annesinin gözyaşları izleyenlerin yüreğine dokunurken, nefeslerin tutulduğu mahkeme sahnesinde Melek’in kaderi belli oluyor.