Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde Yusuf Çim’e çok dikkat edin,Ozan karakteri izleyiciye tokat gibi çarpacak!

Aldatmak dizisinde Yusuf Çim’e çok dikkat edin,Ozan karakteri izleyiciye tokat gibi çarpacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle geçtiğimiz perşembe akşamı buluşan Aldatmak dizisi iyi bir reyting sınavı verdi ve Vahide Perçin hayranları ekran başında diziye büyük ilgi gösterdi. Özellikle tüm kişiler kategorisinde iyi bir oran yakalayan dizinin, ilerleyen haftalarda reytinglerini artırması şaşırtıcı olmayacaktır.

Aldatmak dizisinin başrollerinde yer alan isimlerden birisi de Ozan karakterini canlandıran Yusuf Çim oldu. 1991 yılında İstanbul dünyaya gelen Yusuf Çim, en son Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle Bein Connect platformunda hayranlarının karşısına çıkmıştı.

2015 yılında kariyerine Çilek Kokusu isimli diziyle başlayan oyuncu, kariyerinde tecrübelerini artırarak güçlü bir şekilde ilerliyor. Aldatmak dizisi de Yusuf Çim için ve onu takip eden hayranları açısında çok çarpıcı bir yapım olacak.

Yenersoy ailesi içerisindeki çatlakları gün yüzüne çıkaracak olan dizide Vahide Perçin’in canlandırdığı ‘Güzide’ karakterinin ailesiyle karşı karşıya gelmesi izleyicilere belki de kendi hayatlarından bazı farkındalıklar sağlayacak.

Aldatmak dizisinde Yusuf Çim'e çok dikkat edin,Ozan karakteri izleyiciye tokat gibi çarpacak! 7

Özellikle de Ozan Yenersoy karakterine çok dikkat edin. Yusuf Çim’in canlandırdığı karakter, günümüz gençlerinin kolay yoldan arzu ettiği hayata kavuşmaya çalışması bakımından çok anlamlı olacak.

Tarık ile Güzide’nin oğlu olan Ozan, her şeyin en iyisini istiyor. Gözü yükseklerde bir genç ve mühendis olarak bir mesleğe sahip. Çok çalışıyor ve bundan da çok şikayet ediyor. Onun hayali ise bir an önce zengin olmak, lüks içinde bir hayat yaşamak.

Birçok gencin de içinde bulunduğu kısa sürede zengin olup, lüks bir hayat yaşamak isteği Ozan karakteri ile Aldatmak dizisinin hikayesinde çok etkili olacak.

Ancak hayat bu kadar kolay değil ve Ozan’ın başından geçecekler izleyenlere de bir ders niteliği taşıyacak. Kolay yoldan istediği hayata kavuşma hevesi Ozan’ın başına büyük dertler açacaktır.

Birçok genç için sırf Ozan karakterinin iz düşümünü kendi hayatlarında hissetmeleri noktasında Aldatmak dizisini izlemeleri faydalı olabilir.