Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl teklifti öyle! Sen Anlat Karadeniz’de sonunda beklenen oldu!

O nasıl teklifti öyle! Sen Anlat Karadeniz’de sonunda beklenen oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de dün akşam 14. bölümüyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde uzun süredir diziyi izleyenlerin istediği kavuşma gerçek oluyor.

Uzun süredir birbirlerine karşı derin hisler besleyen Nefes ve Tahir’in neden hala evlenmediğini kimse anlamıyordu. Sosyal medyada izleyiciler de sıklıkla artık ikilinin evlenmesi gerektiğini söyleyip duruyordu.

Vedat’tan gördüğü işkenceden sonra Tahir’in aşkıyla ve desteğiyle hayatta kalmaya çalışan Nefes, Yiğit’in velayet sorunu ortaya çıkınca, daha da zor bir duruma düştü.

Vedat, psikolojik olarak Nefes’i ve Tahir’i yıpratmak için elinden geleni yaparken, geçici velayet konusunu da kullanmaya devam etti.

O nasıl teklifti öyle! Sen Anlat Karadeniz'de sonunda beklenen oldu! 7

Son olarak velayet için Nefes ve Tahir’in ‘gayriahlaki’ bir ilişki yaşadıkları iftirasını atmak için bir oyun tezgahlayan Vedat, Tahir’in damarına fena bastı.

Nefes’i tartaklayan adamlar elbisesini bilerek yırttı. Bu sırada onlara yetişen Tahir, adamları kovaladıktan sonra Nefes’e sarıldı ancak bu sırada fotoğrafları çekildi. Tahir farketse de adamı yakalayamadı.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Tüm bu yaşananlardan sonra Tahir’i tepesi öyle attı ki Nefes’e evlenme teklif etti. Ancak Nefes, “Vedat’ın artığıyla evlenemezsin” diyerek diretti.

İşte o sahne:

Yiğit’i Vedat’a bıraktıktan sonra ise Tahir’in Vedat’a söylediği söz, izleyenlerden alkış aldı ve “Dünyanın en güzel evlenme teklifi” yorumlarına neden oldu. İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları: