Ana sayfa Dizi Haberleri O sahneyi unutamamış! Feyyaz Duman’dan sürpriz Kadın dizisi paylaşımı…

O sahneyi unutamamış! Feyyaz Duman’dan sürpriz Kadın dizisi paylaşımı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de 4 sezon boyunca devam eden ve ekranların fenomen dizileri arasına giren Kadın dizisi, uzun yıllar unutulmayacak.

Oyunculuklarıyla olduğu kadar senaryo ve hikayesiyle de büyük beğeni toplayan dizi, Şubat ayında ekranlara veda etmişti.

Dizide Özge Özpirinçci ile iyi bir ikili olan Feyyaz Duman, Arif karakteriyle büyük kitleler tarafından tanındı ve sevildi.

Kadın dizisi sayesinde televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı Feyyaz Duman, bir süre önce Baraj dizisiyle ekranlara gelmeye başlamıştı.

Pandemi süreci nedeniyle dizinin çekimlerine ara verilmişti. Nazım karakteriyle ekranlara dönen Feyyaz Duman, yeni sezonda da yine Fox’ta olacak.

Ancak ünlü oyuncunun gönlünde görünen o ki Kadın dizisinin yeri apayrı. Duman, sosyal medya hesabından Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar karakteriyle Arif’in bir sahnesini yayınladı.

Instagram’da paylaştığı duygusal sahneye pek çok yorum yapılıyor. İzleyicilerin de etkilendiği o sahne, Kadın dizisinin hatıralarda yer eden sahnelerinden biri oldu.

İşte o paylaşım:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#tbt #kadın #arif

Feyyaz Duman (@duman_feyyaz)’in paylaştığı bir gönderi ()