Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye 2. turunda Hadise kimleri seçti?

O Ses Türkiye 2. turunda Hadise kimleri seçti?

tarafından ker_def

O Ses Türkiye’de 2. tur heyecanı başladı. Hadise’nin yarışmacıları sahnede ikinci kez yer aldılar. Hadise bir üst tura çıkacağı isimler için kararını verdi. Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde hafta sonu izleyicilerle buluşmaya devam eden O Ses Türkiye yarışmasının 26. bölümü 29 Aralık Cumartesi günü izleyicilerle tv8 ekranında buluştu. 2. tur heyecanının yaşandığı programda jüri üyeleri Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz, devam edecekleri yarışmacıları seçtiler.

Yarışmada bir hayli tecrübeli olan Hadise de devam edeceği 2 ismi seçti. Yarışmacıların hepsinin kendisini geliştirdiğini ve iyi çalıştıklarını ifade eden Hadise, hepsini alkışladı. Hadise’nin devam etmek istediği ilk isim Arif Erdoğan oldu… Hadise’nin ikinci seçtiği isim ise Beyza İrtürk oldu. Bu iki isim bir üst tura yükselme mutluluğu yaşadı. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle karşınıza çıkıyor.

Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8’de…