Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayça Ayşin Turan’ın yılbaşı akşamı hayranlarına büyük sürprizi var!

Ayça Ayşin Turan’ın yılbaşı akşamı hayranlarına büyük sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı akşamı tv8 ekranında yayınlanacak O Ses Türkiye programında şarkı söyleyerek ünlü isimlerden birisi de Ayça Ayşin Turan oldu.

Şarkı performansı ile hayranlarını şaşırtmaya hazırlanan oyuncunun programdan ilk görüntüleri sosyal medyaya da sızdı. Hayranları için sürpriz bir şarkı hazırlayan ünlü oyuncu, 2022 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini söyledi.

Oyuncu, sosyal medyada yapılan araştırmalarda en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olarak öne çıkıyor. Ayça Ayşin Turan, bu durumu şu sözlerle yorumladı: “Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, bunun için.”

Müziğe ilgisinin çocukluk döneminden geldiğini anlatan Turan, keman çaldığını ve müziğe yatkın olduğunu anlattı. Uzun süredir şarkı söylemediği için çekimlerde ne yapacağını bilmediğini anlatan oyuncu, hayranlarına büyük sürpriz yapacak.

Ünlü oyuncunun ismi şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. Oyuncu, “Yok öyle bir şey” diyerek aşk iddialarını yalanladı. Bu tür iddiaları basında kendisinin de şaşırarak okuduğunu anlatan oyuncu, “Öyle haberler niye yapıyorsunuz” diye basın mensuplarına hesap sordu.

Yılbaşı akşamı planının olmadığını, evde ailesi ile geçireceğini anlatan Ayça Ayşin Turan, televizyon ekranında en son Ada Masalı isimli romantik komedi dizisiyle 2021 yılında yer almıştı.

1 sezondur yeni bir dizi çalışması bulunmayan oyuncu, ayrıca Sen İnandır isimli bir sinema filmi de çekmişti.