Ana sayfa Dizi Haberleri Ödüller peş peşe geldi, Yargı dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmedi

Ödüller peş peşe geldi, Yargı dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmedi

tarafından ker_def

Yargı, yayınlanan 74’inci bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Reytinglerde zirveye oturan dizinin ekrana gelen yeni bölümüne Yekta’nın vurulması damga vurdu. #Yargı ve #Yekta etiketleri gece boyu sosyal medya listelerinde yer alırken diziye binlerce mesaj yağdı.

Yargı dizisinin başarılı geçen hikayesi ile üçüncü sezonda da milyonlarca izleyiciyi ekrana toplamayı başardığını söyleyebiliriz. Dizinin üst üste ödüller alması da sektör adına dikkat çekici bir detay olarak görülüyor. Sosyal medya ortamında da son günlerde Yargı dizisi adeta gündemden düşmeyen bir noktada bulunuyor.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri önceki gece Zorlu PSM’de sahiplerini buldu. Yargı dizisi, törende ‘Başarı’ ödülünün sahibi oldu.

“Ceylin” karakteriyle üç sezondur izleyici karşısına çıkan ve performansıyla alkışları toplayan başarılı oyuncu Pınar Deniz ise 2’nci kez ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.

Ödüller peş peşe geldi, Yargı dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmedi 7

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde en iyi ‘Telenovela’ ödülünü alarak ülkemizi gururlandıran ‘Yargı’ dizisi geceden iki ödülle ayrıldı.

‘Yargı’ yeni bölümleri ile pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor ve başarıdan başarıya koşarak da Türk dizi tarihine ismini altın harflerle yazdırıyor!