Ana sayfa Dizi Haberleri En son Adnan ile Bihter öpüşürken midem bu kadar bulanmıştı! Çocukluk dizisine büyük tepki!

En son Adnan ile Bihter öpüşürken midem bu kadar bulanmıştı! Çocukluk dizisine büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çocukluk dizisi Fox TV’de Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 6 bölümü geride kalan dizide heyecan da artmaya başladı. Mahir ve Gülay’ın hayatlarını etkileyecek olan yeni durumun detayları ortaya çıkacak. Boşanmak isteyen Gülay, oğulları Ali Kaan’ın yaşadığını Mahir’e söylüyor. Mahir Boztepe bir anda donup kalacak, bundan sonrası ise dizinin hikayesinin bir hayli heyecanlı olacağını anlatıyor.

Ayşegül ile Mahir arasındaki ilişki konusu ise 7.bölümde de dikkat çekecek. Mahir, bunu doğru bulmuyor. Ayşegül ise her şeye hazır olduğu mesajını veriyor. “Ben hayatım boyunca her şeyi doğru yapmak zorundaydım. Eğer bir hata yapacaksam bunu seninle yapmak isterim” diye konuşan Ayşegül, Mahir’in aklını karıştırıyor.

Genç kız – ortanın üstü yaştaki adam aşkları konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirebilecek bir durum bu. Çocukluk dizisinde verilen mesajlar dikkatle izlenecek. Sosyal medyada yapılan yorumlarda insanın kime aşık olacağını seçemeyeceğini de söyleyenler de bu durumu onaylamadığını belirtenler de var. Ancak bunun geniş çaplı bir tartışmaya dönüşmesi de pek uzun sürmeyecektir.

En son Adnan ile Bihter öpüşürken midem bu kadar bulanmıştı! Çocukluk dizisine büyük tepki! 1

Çocukluk dizisinin 6. bölümünde Ayşegül ile Mahir’in öpüşmesi izleyicileri çok rahatsız etti. Yorumlar da çok sert: “Bu sahneye kadar diziyi çok beğenmiştim. En son Adnan’la Bihter öpüşürken bu kadar midem bulanmıştı. Ailecek izleyeceğimiz bir dizi çıktı dedim onunda içine ettiniz.”

En son Adnan ile Bihter öpüşürken midem bu kadar bulanmıştı! Çocukluk dizisine büyük tepki! 2 En son Adnan ile Bihter öpüşürken midem bu kadar bulanmıştı! Çocukluk dizisine büyük tepki! 3

Ali Kaan’ın yaşadığının ortaya çıkması dizi hayranlarını da mutlu etti ve hikayenin daha ilginç olacağını düşündükleri için de yeni bölümleri heyecanla bekliyorlar.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Ayşegül ve Mahir arasındaki yaş farkı ile ilgili farklı düşüncelerin yer aldığı yorumlar da dikkat çekiyor.

Çocukluk dizisinin 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 7. bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.