Ana sayfa Dizi Fragmanları Offf o nasıl bir intikam Asya! Böyle sahneler Sadakatsiz dizisini patlatır!

Offf o nasıl bir intikam Asya! Böyle sahneler Sadakatsiz dizisini patlatır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz, ilk 4 bölümü ile çok önemli işlere imza attı. İzleyicileri kendisine kısa sürede bağlayan dizi, reytingleriyle de Kuruluş Osman karşısında önemli başarılar kazanarak, birincilikler elde etti. Ancak hikayenin gidişatına bakılır ise o reytingler mutlaka yükselecektir. Zira Cansu Dere’nin çok iyi oturduğu Asya karakteri çok fena bir savaş başlattı.

Eşi tarafından 2 yıldır bir genç kadın ile aldatılan, yakın arkadaşlarının bu durumu bilmesine rağmen sustuğu, aldatılmanın verdiği büyük hayal kırıklığını dibine kadar yaşayan Asya, artık intikam adımlarını ağır ağır atıyor… Dizinin 5. bölümünde de bir kadının kendisini aldatan eşi ve sevgilisinden nasıl öç alabileceğine yönelik çok etkili sahneler bulacaksınız.

Asya, hem Volkan’dan her şeyini alıp boşanacak hem de bunu hiç hissettirmeden yapacak… Asya, Volkan, Derin ve Derin’in ailesinin yer aldığı yemek sahnesinden ilk görüntüler paylaşıldı. 4 Kasım Çarşamba akşamı Sadakatsiz dizisini soluksuz izleyeceksiniz.

Asya, Derin’e ters köşe yapıyor! Asya ve Volkan, Derin ve Derin’in ailesi ile yemeğe çıkıyor ortalık karışıyor! Asya kinayeli konuşmalarıyla Volkan ve Derin’in tedirgin olmasına sebep olurken sorduğu bir soruyla ortamda soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor!

Asya, Derin’in gözlerinin içine bakarak: “Senin aşk hayatın nasıl gidiyor?” diye soruyor. İşte o anlarda neler olacağı da herkesin merakını süslüyor. İşte Sadakatsiz dizisinin 5.bölümünden ilk fragman: