Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Öztürk iyi ki geldi, Doğduğun Ev Kaderindir nasıl kabuk değiştirdi!

Engin Öztürk iyi ki geldi, Doğduğun Ev Kaderindir nasıl kabuk değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir, hikayesinin bir hayli ilginçleşmeye başlamasının da katkısıyla reytinglerini yükseltiyor. Sen Çal Kapımı’nın üzerine çıkarak geçen hafta reytinglerde en çok izlenen 3. dizi olan Doğduğun Ev Kaderindir, adeta kabuk değiştiriyor.

Bu gelişmenin en önemli sebebi ise Barış karakterinde Engin Öztürk’ün kadroya dahil olması. Öztürk rolüne çok yakıştı, Barış karakteri de Zeynep’i fazlasıyla etkilemeye başladı. Mehdi ise kaybettiği Zeynep’i yeniden kazanmak için kimsenin beklemediği adımları atacak.

Zeynep, boşanmak istiyor. Mahkemede Mehdi kabul etmez ise bu iş sürüncemeye dönüşecek. Belki de bu süreçte Mehdi, büyük değişim sergileyerek Zeynep’i kazanabileceğini hesap ediyor…

Mehdi, kendisini değiştirmek için büyük adımlar attı. Kıyafetlerinden başladı ilk olarak… Dizinin 1. sezonunda çok eleştirilen Mehdi’nin kıyafet konusu artık yerini janti bir görünüşe bırakacak. Dizideki kabuk değişim bununla da sınırlı değil.

Engin Öztürk iyi ki geldi, Doğduğun Ev Kaderindir nasıl kabuk değiştirdi! 7

Artık hikayenin mahalle ortamından çıkıp daha farklı mekanlara doğru taşınması noktasında sahnelerin görselliği de değişiyor. Barış karakterinin Zeynep’i götürdüğü mekanlar izleyiciler için önemli bir fark yaratacak. Zira ağır ve kasvetli mahalle havasından sıkılanlar için bu önemli bir detay…

Artık dizide dön dolaş aynı konular eleştirileri de bitiyor. Zeynep ve Barış’ın ilişkisi ne kadar gelişir ise Mehdi ve mahalle de o kadar geri planda kalacak.

Barış’ın Zeynep’i düşünmeye zorlayan şu sözü de çok önemli: “Hak ettiklerini sana kimse veremez, sen kendin söke söke alırsın!”

İşte Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 18. bölümünden 2. fragman: