Ana sayfa Dizi Fragmanları Yok artık Yıldız! Yasak Elma dizisinde yine saç baş yolunacak!

Yok artık Yıldız! Yasak Elma dizisinde yine saç baş yolunacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin heyecanlı dizisi Yasak Elma, 4. sezonuyla yoluna devam ederken, çok ilginç gelişmeler de yaşanıyor…85. bölümde bazı karakterlerin diziye veda edeceği gündeme gelmişti. Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakteri gider ayak ortalığı fena halde karıştırdı. Yıldız ve Şahika’yı yüz üstü bırakan ve onların düşmanlığını kazanan Halit, Ender ile yeniden evlenecek.

Yasak Elma’nın 84. bölümünden ilk fragman yayınlanınca izleyicilerin ilk tepkisi, “yok artık bu kadar da olur mu” şeklinde oldu. Zira, Yıldız büyük bir hışımla Ender’in saçını başını yolmaya çalışıyor. Yıldız daha önce de Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla’yı fena halde haşlamıştı. Yıldız ile Ender işbirliği ile gelişen hikaye 3. sezonda dizinin büyük bir yükseliş yaşamasını sağlamıştı.

Ancak 4. sezonda işler tam tersine döndü. Ender ve Yıldız yeniden hem de çok büyük hırslarla düşman oluyor… Halit herkesi karşısına alıyor ve Ender’i kendisine yeni müttefik ve eş olarak seçti… Şahika ise ortalıkta bomba gibi gezen bir karaktere dönüştü.

Kerim ve Kaya karakterlerinin tüm bu yaşananlara nasıl tepki vereceği de merak konusu oldu… İzleyiciler ise Halit karakterinden adeta nefret etti. 85. bölümde ayrılması beklenen Halit karakteri için sosyal medyada yazılan mesajlar, “sürüm sürüm sürünsün, hak ettiğini yaşayacak’ şeklinde…

Yani Yasak Elma dizisinde hem Halit’in ölümüne doğru giden yol açıldı hem de dizinin devamının Ender ve Yıldız savaşı olarak gerçekleşeceği de ilk işaretler olarak verildi: