Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde Feyyaz Duman ayrıldı mı, Tuğrul gerçekten öldü mü?

Oğlum dizisinde Feyyaz Duman ayrıldı mı, Tuğrul gerçekten öldü mü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Ceren’in Tuğrul’u bıçaklamasından sonra tüm ailenin büyük bir şok yaşadığı tanıtım dizinin hayranlarını da heyecanlandırdı… Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Tuğrul karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Ceren tarafından bıçaklanan Tuğrul’a ne olacak? Sosyal medyada dizi hayranları bu soruyu soruyor.

Kaan’ın fotoğrafını gören Melahat, Demet’e küçük çocuğu tanıdığını söylerken Kaan ile ilgili anlatacakları merakla bekleniyor. İlyas, teslim olacağını söylerken Ceren’in karakola gitmesi dikkat çekiyor ve akıllara “Ceren, suçunu itiraf edecek mi?” sorusu geliyor.

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Tuğrul karakterinin ölüp ölmediği belli değil ama birçok dizi hayranı bu karakterin ölmesini beklemiyor… Oğlum dizisi sezon sonunda izleyicilere veda edecek. Bu nedenle de önümüzdeki birkaç bölümde birçok bilinmezin ortaya çıkması bekleniyor…

Oğlum dizisinde Feyyaz Duman ayrıldı mı, Tuğrul gerçekten öldü mü? 7

Kaan konusunda dizinin 13. bölümünde önemli gelişmeler olacak. Dizinin 12. bölümünde ise; Vicdanı ile evlat acısı arasında sıkışıp kalan İlyas ise kaçırdığı Tuğrul’u sonunda serbest bıraktı ancak İlyas ile Melike, Ceren’in onların peşinden ormana geldiğinden habersizlerdi. Ormanda Tuğrul’la karşılaşan Ceren onu bıçaklarken son anda gelen Melike ve İlyas gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Ceren’in finalde yaptığı bu sürpriz hamle sonrası olayların seyrinin nasıl değişeceği ise seyircide merak uyandırdı.

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Oğlum dizisinin 13. yeni bölümünü 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’da Show TV’de izleyebilirsiniz. Yeni bölümde Tuğrul konusunda önemli gelişmeler yaşanacak ve Ceren’in polise anlatacakları da olayların seyrini değiştirecek gibi gözüküyor.

Sosyal medyada birçok yorum paylaşan dizi hayranları Tuğrul karakterinin ayrılmasını istemediklerini ve Feyyaz Duman’ın da çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.