Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu’nun eski partneri Burcu Binici, Yargı dizisinin fanı oldu!

Kaan Urgancıoğlu’nun eski partneri Burcu Binici, Yargı dizisinin fanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisini çok seven ve hikayeyi her Pazar günü ekran başına geçerek izleyenlerden birisinin de ünlü oyuncu Burcu Binici olduğu ortaya çıktı.

1986 yılında Erzurum’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştı. 2010 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Bir Bulut Olsam isimli dizideki Gülengül karakteri ile ilgi çekmişti.

Özellikle Söz dizisindeki Ceren karakteri ile de hatırlanan Burcu Binici, Kuzey Yıldızı dizisinde ise Tülin olarak konuk oyuncu olmuştu. Yargı dizisinden büyük bir gururla bahseden Burcu Binici, “Her gün Yargı’yı izliyorum. Orada olmak isterdim. Muazzam bir iş. Bizim ülkemizde çok güzel işler yapılıyor ama Yargı bu kadar iyi” diye konuştu.

Burcu Binici, Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu ile Düriye’nin Güğümleri isimli dizide birlikte rol aldıklarını ve 60 bölüm boyunca da karı kocayı canlandırdıklarını hatırlattı.

Kaan Urgancıoğlu'nun eski partneri Burcu Binici, Yargı dizisinin fanı oldu! 2

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanmayan 200. bölümün çok etkili olduğunu ve canlandırdığı Deniz karakterini de çok sevdiğini anlatan oyuncu, detay vermesinin yanlış olacağını belirterek yayınlanmayan 200. bölümle ilgili fazla bilgi vermek istemedi.

Oyunculara sadece dizinin bittiğinin söylendiğini ve bunun dışında bir bilgisinin olmadığını anlatan Burcu Binici, o dönemde kendisine 3 tane proje geldiğini ama garanti olduğu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tercih ettiğini de ifade etti.