Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen bitti ama final yine aceleye getirildi

Öğretmen bitti ama final yine aceleye getirildi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Öğretmen dizisi, dün akşam yayınlanan 9. bölüm ile birlikte final yaparak ömrünü tamamladı. Dizinin hayranları güçlü sosyal mesajlar veren böyle bir yapımın final yapmasına çok üzüldüklerini belirten yorumlarda bulundu.

Akif Öğretmen karakterine hayat veren İlker Kaleli, Poyraz Karayel’den sonra yine çok başarılı bir karakter ile izleyicileri mest etmesini bildi…Öğretmen dizisinin final bölümünde ise birçok izleyici gözyaşlarını tutamadı.

Zeynep’in “O iyi bir öğretmendi” sözleri ve tüm sınıfın alkışladığı anlar da izleyicilerin yüreklerini sızlattı. “Her güzel şeyin bir sonu vardır” diye yorum bırakan dizi hayranları, Öğretmen’in akıllarında iyi bir iz bırakacağını belirten yorumlar yaptı.

“Türk televizyon tarihinden, bir Öğretmen dizisi geçti” diye yorum bırakan dizi takipçileri, projenin devam ettirilmemesinden duydukları üzüntüyü de bir kez daha yorumlarına yansıttı.

Bazı dizi hayranları ise final gibi bir final olmadığı eleştirisini getirdi. Çetenin çökmesinin gösterilmemesine eleştiride bulunan hayranlar, Akif hocanın nasıl öldüğü konusunda da detay verilmemesinden rahatsızdı.

Öğretmen bitti ama final yine aceleye getirildi 7

Yani final yine birçok erken biten dizi gibi yarım bırakılmıştı. Acele bir şekilde final yapılması, tüm detayların net bir şekilde ortaya konmamış olması, diziye kanalın yeterli destek vermemesi gibi konular geride kalan eleştiriler olarak sıralandı.

“Çok anlamlı, öğretici ve güzel bir diziydi emeği olan herkesin eline sağlık” diye teşekkür mesajı da paylaşan dizi hayranları, Öğretmen’in gidişiyle birlikte gözyaşı döktü.