Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisi çok ağır bir yöntemle hayatı öğretiyor!

Öğretmen dizisi çok ağır bir yöntemle hayatı öğretiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Öğretmen dizisinin 3.bölümü 18 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. İlker Kaleli’nin bambaşka bir portre çizdiği, Poyraz Karayel dizisindeki halinden eser bile kalmadığı yapım bir güç gösterisi adeta…

Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Zeynep’in kendisine bile isteye arabayla çarpan kişinin Arif Erdem olduğunu söylemesi herkesi şaşırttı. Komadan uyanan Zeynep, neden böyle söyledi izleyiciler çok meraklandı ve şaşırdı.

Öğretmen dizisinde bir ters köşe geliyor. Zeynep’in sözlerinin altında ne var? Öğretmen dizisi birlik ve beraberliğin önemini, bireysel çıkarların öne çıkınca nasıl felaketler yaşanabileceğini anlatıyor. Kıskançlığın, sosyal medyada takipçi peşinde koşarak kısa yoldan ünlü olma derdine düşen gençlerin halini anlatıyor… Ruh halinin ne kadar bozulduğunu, insanın insana hangi kötülükleri yapabileceğini gözler önüne seriyor.

Akif öğretmenin Rüya’nın neler hissettiğini Mevsim’in düşünmesini istemesi ve böyle yaparsa her şeyin ne kadar farklı olabileceğini anlattığı 2.bölümdeki duygusal sahne izleyicilerin de yüreklerine oturdu.

Öğretmen dizisi hayatın gerçek yüzünü çok ağır bir tablo ile ekranda izleyiciye gösteriyor. Rüya’ya kötülükleri yapan kişinin Elif Ceren Balıkçı’nın canlandırdığı Mevsim karakteri çıktı ve itirafını yaptı. Şimdi ne olacak. İşte Öğretmen dizisinin 3. bölümünden ilk fragman: