Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinde final yolunda son 2 iki bölüm!

Öğretmen dizisinde final yolunda son 2 iki bölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2020 yılının sürpriz dizisi olarak başlayan Öğretmen’in yayın gününün Çarşamba’dan pazar gününe alınması ve yayın planlamasında sezona geç başlatılması nedeniyle hep izleyici tepkileri oluşmuş hem de reytinglerin bu durumdan olumsuz etkilendiği gözlenmişti.

İlker Kaleli ile Ceren Moray’ı başrolde buluşturan dizinin 36 bölüm sürmesi beklenirken, 9. bölümle birlikte final yapacağı gerçeği de izleyicileri fena halde sarstı. Geçtiğimiz Pazar günü 8. bölümü yayınlanması ve bu hafta da final yapması beklenen dizi, deprem nedeniyle geçen hafta ekrana gelmedi.

Fox TV’de son iki bölümü kalan Öğretmen dizisinin nasıl final yapacağı merakla bekleniyor. Dizinin 8. bölümü 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak. Bir sonraki hafta ise 9. bölümle birlikte 15 Kasım’da dizi final yaparak izleyicilerine veda edecek.

Peki 8. bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin bu hafta ekrana gelecek bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Taner’le yüzleşmesinden sonra Akif, kendine olan güvenini tamamen kaybetmiştir. Artık görev Akif’tedir. Akşam sekize kadar hem kendini hem de öğrencilerini yaptıklarında haklı olduğuna ikna etmelidir. Fakat kendi hafızasına bile güvenemiyorken bunu nasıl başaracaktır?

Sonunda her şeyi hatırlamayı başaran Zeynep ise Akif’e, onu ikna edebilmek için zamanında ulaşabilecek midir?