Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’tan ‘ayrılmayız’ açıklaması

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’tan ‘ayrılmayız’ açıklaması

tarafından ker_def

UçanKuş TV ekibi olarak 12 Ekim’de vizyona girecek olan “Yol Arkadaşım 2” filminin başrol oyuncuları İbrahim Büyükkak ve Oğuzhan Koç ile çok özel röportaj gerçekleştirdik.

İki ünlü oyuncu bu saatten sonra ayrılmalarının mümkün olmadığını söylediler. Ayrı işler yapabileceklerini ancak ayrılmayacaklarını belirttiler.

“Yol Arkadaşım” filmiyle beyaz perdeyi sallayan ikili Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, serinin ikinci filmini çekti.

‘Yaradana Yalvartma’ şarkısı, “Yol Arkadaşım 2” filmi için 19 yıl sonra düzenlendi. Oğuzhan Koç’un seslendirdiği parça, Youtube’da kısa sürede yaklaşık 3 milyon tıklamaya ulaştı.

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği “Yol Arkadaşım2” filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Filmin senaryosunu kaleme alan İbrahim Büyükkak, devam filminin nasıl akıllarına geldiği sorusuna “Senaryo aşaması film bittikten sonra hemen devam filmi yapalım duygusu yoktu Oğuzhan’la. Sonra bir hikâye geldi aklıma Oğuzhan’la paylaştım. Üzerine çalıştık ve senaryo ortaya çıktı.” diyerek yanıt verdi.

Oğuzhan Koç, devam filmiyle ilgili “Çok ince eleyerek sık dokuyarak yaptık ve ben şahane bir senaryoya, çok eğlenceli bir filme imza attığımızı düşünüyorum yani. Yoksa kimse bize 1 yıl sonra çok izlenen çok beğenilmiş bir filmin 2. Bize yaptıramazdı. Daha büyük bir film oldu.” dedi.

“BU SAATTEN SONRA AYRILMAYIZ”

Arkadaşlıklarıyla herkese örnek olan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükkak, “Ayrılmayız, ayrı işler yaparız ama hiçbir zaman ayrılmayız.” diyerek dostluklarının başarılarını desteklediğini belirtti.