Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’un sözleri Demet Özdemir’e kahkaha attırdı!

Oğuzhan Koç’un sözleri Demet Özdemir’e kahkaha attırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, bir süredir müzik ile daha fazla ilgilenmekteydi. Dizi veya sinema filmi projesi konusunda bir süredir suskun olan oyuncu, yeni bir televizyon işi olabileceği bilgisini verdi.

Yaz döneminde sevgilisi Demet Özdemir ile güzel vakit geçirdiklerini anlatan oyuncu, artık işlere dönme zamanının geldiğini belirtti. Bazı projeler için görüşme halinde olduğunu söyleyen Oğuzhan Koç, “Bir kaç gelişme oldu, tam netleşince güzel bir haber veririm” diye konuştu.

Televizyonda bir şey yapma ihtimalinin olduğunu belirten Oğuzhan Koç bunun bir dizi değil, program olduğunu da belirtti. Planların ilerlemesi durumunda yakında projenin ortaya çıkacağını anlatan oyuncu, hem ekranda hem de sahnede olacağını ifade etti.

Çifte evlilik konusu sorulunca ortaya esprili bir durum çıktı. Oğuzhan Koç, sevgilisini değil ama muhabirleri nasıl memnun edeceğini bilemediğini belirterek konuyu espri yoluyla geçiştirdi.

Evlilik teklifi konusunda sevgilisi esprili sözler söylerken, Demet Özdemir kahkahalarını tutamadı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Müzik konusunda özellikle hayranlarının da beklediği arabesk temalı bir çalışma yapabileceğini anlatan Oğuzhan Koç, ayrıca 3 müzisyen ile birlikte bir proje yapmak için de görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti.

Pandemiden en kısa sürede kurtulmayı dileyen Demet Özdemir, sürprizleri olacağını ve yakında bunları duyuracağını da sözlerine ekledi.