Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak’ın hikayesini yazdığı yeni dizinin hedefi kadınlar!

İrem Sak’ın hikayesini yazdığı yeni dizinin hedefi kadınlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Sak, yeni sezon için yeni bir dizi hazırlığı yapıyor. Dijital platformlar için hazırlanan dizinin hikayesini de ünlü oyuncu yazdı…

Kendi yazdığı hikaye nedeniyle diziye çok özendiğini belirten İrem Sak, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modern Kadın isimli yeni dizi için arkadaşları ile bir araya geldiklerini ve yoğun bir şekilde hazırlık yaptıklarını anlatan oyuncu, proje hakkında bazı detayları açıkladı.

İrem Sak, “Çok heyecanlıyım, çok da güzel olması için ön hazırlıklara başladık. biraz özen gösterdiğimiz bir proje olduğu için çalışıyoruz” diye konuştu. 10 bölüm olarak çekilecek olan dizisi için birçok konuk oyuncunun yer alacağını anlatan İrem Sak, diziyi ağabeyi Ayberk Sak’ın yöneteceğini söyledi.

Çok heyecanlı olduğunu ve yakında sosyal medyadan detayları paylaşacağını anlatan İrem Sak, kadın dünyasına hakim bir proje olduğunun altını çizdi.

Oyuncu, Modern Kadın isimli dizide sadece kendi hayatından değil çevresindeki insanların hayatlarından da bazı detayların yer alacağını anlattı.

Hep farklı rollerde yer almayı arzuladığını belirten oyuncu, televizyon için bir proje düşüncesinin olmadığını sözlerine ekledi.